Q&A για την Ημέρα του Πατέρα με τους Diamondbacks Eduardo Escobar

3
Q&A για την Ημέρα του Πατέρα με τους Diamondbacks Eduardo Escobar

Η Ημέρα του Πατέρα είναι μόλις λίγες εβδομάδες μακριά και η κοιλάδα μας είναι γεμάτη με πολλούς υπέροχους μπαμπάδες – συμπεριλαμβανομένων σημαντικών αθλητικών φιγούρων. Αυτόν τον μήνα για τον εορτασμό μερικών από αυτούς τους σπουδαίους πατέρες, θέλαμε να μοιραστούμε μερικά από τα εσωτερικά της ζωής με τον παίκτη των Arizona Diamondbacks, Eduardo Escobar.

  1. Μίλησέ μας για σένα και την καριέρα

Είμαι από τη Βενεζουέλα – μια γειτονιά που ονομάζεται La Pica στην πολιτεία Aragua. Εκεί μεγάλωσα, μαζί με τα τέσσερα αδέρφια μου. Ταξιδεύω πίσω εκεί εκτός εποχής και περνάω πολύ χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου. Έκανα το ντεμπούτο μου για επαγγελματίες το 2011 με τους Chicago White Sox. Την επόμενη σεζόν ανταλλάχθηκα στη Μινεσότα – όπου πέρασα σχεδόν επτά σεζόν. Στη συνέχεια ανταλλάχθηκα εδώ στους Diamondbacks το 2018 και τώρα είμαι στην τέταρτη σεζόν μου στην Αριζόνα.

  1. Είσαι μπαμπάς, πες μας λίγα λόγια για τα παιδιά σου

Έχω πέντε παιδιά – τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι. Η μεγαλύτερη είναι η κόρη μου, 17, μετά μια 15χρονη, ακολουθούμενη από 13, 11 και η μικρότερη είναι έξι. Ζουν όλοι μαζί μας εδώ στην Αριζόνα και ασχολούνται με το μπέιζμπολ και τις σπουδές.

  1. Το να είσαι γονιός είναι δύσκολο σε μια καλή μέρα, να είσαι κάποιος που είναι συχνά στο δρόμο, πώς χειρίζεσαι τη γονεϊκότητα/γονεϊκότητα;
    PHOENIX, ARIZONA – 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Οι Α παίζουν εναντίον των D-backs. (Φωτογραφία: Jill Weisleder/Arizona Diamondbacks)

Είναι πάντα λίγο δύσκολο γιατί χωρίζεις αρκετά από την οικογένεια κατά τη διάρκεια της σεζόν και αυτό μπορεί να τους φτάσει, αλλά καταλαβαίνουν επειδή τους επικοινωνούμε ότι αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας, να τους δώσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν αυτά τα δύσκολα πράγματα που περνάμε. Αλλά τα παιδιά μου καταλαβαίνουν ότι είναι μέρος της δουλειάς μας. Κάνουμε θυσίες για να έχουν αυτό που δεν είχαμε εμείς μεγαλώνοντας.

  1. Ποιο είναι το πιο αγαπημένο σου πράγμα στο να είσαι μπαμπάς;

Βλέποντάς τους να χαμογελούν και να γελούν – να μπορούν να τους παρακολουθούν όλους να μεγαλώνουν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Σας παρακινεί ακόμα περισσότερο να συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά στη ζωή για να τους δώσετε ένα καλύτερο μέλλον, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις ευκαιρίες, ώστε να μην χρειάζεται να περάσουν από τη φτώχεια και τους καθημερινούς αγώνες που έπρεπε να περάσουμε όταν μεγαλώναμε πάνω. Είναι ό,τι πιο όμορφο απολαμβάνω κάθε μέρα.

  1. Αν έπρεπε να δώσετε συμβουλές σε άλλους γονείς, ποιο θα ήταν το μόνο πράγμα που θα μοιραζόσασταν;

Να αγαπάς τα παιδιά σου. Κατανοήστε τους. Να είστε αυστηροί μαζί τους όταν πρέπει να είστε αυστηροί μαζί τους και να τα δίνετε πραγματικά όλα για τα παιδιά σας. Πρέπει να τους κάνετε να καταλάβουν ότι για εμάς ως γονείς, δεν θέλουμε τα παιδιά μας να περάσουν μερικά από τα πράγματα που περάσαμε εμείς. Για να δώσετε στα παιδιά σας καλύτερη εκπαίδευση, ώστε να έχουν καλύτερες ευκαιρίες και να τους δίνετε πάντα καλές συμβουλές.

  1. Πώς φαίνονται 5 χρόνια αργότερα για εσάς και την οικογένειά σας;

Πέντε χρόνια από τώρα αισθάνομαι ακόμα ότι θα παίζω μπέιζμπολ, αν θέλει ο Θεός. Η σκέψη να αποσυρθώ ακόμα δεν έχει περάσει από το μυαλό μου. Συνέχισε να παίζω μέχρι να αποφασίσει το σώμα μου και μέχρι να αποφασίσει ο Θεός πότε ήρθε η στιγμή να τελειώσω την καριέρα μου. Ο στόχος είναι να συνεχίσω να παίζω μπέιζμπολ και να συνεχίσω να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν και να τα παρακολουθώ να αθλούνται. Και το πιο σημαντικό, να είμαι με την οικογένειά μου.

  1. Εάν τα παιδιά σας θέλουν να αθλούνται καθώς μεγαλώνουν, θα τα ενθαρρύνετε να το κάνουν;

Ναι σίγουρα. Στην πραγματικότητα, τα μεγαλύτερα αγόρια μου, ο Ντιέγκο και ο Ραούλ, παίζουν επίσης μπέιζμπολ. Τόσο η κόρη μου όσο και ο δεύτερος μικρότερος γιος ασχολούνται περισσότερο με τις σπουδές τους, αλλά και ο μικρότερος γιος μου αρέσει να παίζει. Θα είναι αυτοί που θα αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν τελικά, και ως γονιός θα υποστηρίζω και θα σέβομαι πάντα τις αποφάσεις του καθενός τους. Απλώς να είστε εκεί για να τους υποστηρίζετε πάντα.

  1. Κάτι άλλο που θα θέλατε να μοιραστείτε ως ένας από τους γονείς της ομάδας;

Έχοντας μια τόσο απαιτητική δουλειά που έχουμε, νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τον εαυτό μας είναι να περνάμε χρόνο με την οικογένειά μας, που είναι ό,τι πιο σημαντικό και όμορφο υπάρχει για μένα. Αφιερώνουμε πολύ χρόνο στη δουλειά μας κατά τη διάρκεια της σεζόν, επομένως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε τη ζωή από το να περνάμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την οικογένεια.

Για τους οπαδούς που αναζητούν κάτι να κάνουν αυτή την Ημέρα του Πατέρα, οι Arizona Diamondbacks θα παίζουν εντός έδρας στις 20 Ιουνίου. Οι πρώτοι 15.000 μπαμπάδες θα πάρουν επίσης μια φανέλα της Χαβάης όταν έρθουν στο παιχνίδι με την μπάλα.

Για πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση εισιτηρίων παιχνιδιού για την Ημέρα του Πατέρα και άλλες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο εδώ.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar