5 Προτεινόμενες πηγές για γονείς που αισθάνονται την πίεση

3
5 Προτεινόμενες πηγές για γονείς που αισθάνονται την πίεση

Μετά από αρκετούς μήνες πιέσεων πανδημίας και αβεβαιότητας, είναι εύκολο να χάσετε αυτό το mojo ανατροφής. (Ξέρω ότι έχω πάει εκεί!) Λοιπόν, εδώ είναι μερικοί από τους πόρους που χρησιμοποίησα – ή σκοπεύω να προσπαθήσω – για να με κρατήσουν σε κίνηση, με κίνητρο και λογικά!

ΔΩΡΕΑΝ PODCAST: ΕΚΤΑΚΤΟ Podcast Family Life με τον Greg Denning

https://www.extraordinaryfamilylife.com/podcast

Ο Greg Denning είναι μια ευπρόσδεκτη βολή ενθουσιασμού και έμπνευσης στον γονεϊκό βραχίονα! Ο Γκρεγκ και η Ρέιτσελ Ντένινγκ έχουν επτά παιδιά και η οικογένειά του είναι νομαδική για 12 χρόνια (από το 2007) και έχει ζήσει ή ταξιδέψει σε 35+ χώρες σε 5 ηπείρους. Το podcast του Γκρεγκ στοχεύει να παρέχει εκπαίδευση και καθοδήγηση υψηλής απόδοσης για φιλόδοξους γονείς που θέλουν να έχουν υψηλές επιδόσεις, υγιείς και ευτυχισμένοι στο σπίτι ΚΑΙ στη ζωή/biz.

«Είμαστε κανονικοί άνθρωποι. Μόνο που ζούμε μια γελοία φοβερή ζωή. (Κάποτε φάγαμε πρωινό στη Γαλλία, μεσημεριανό γεύμα στο Μονακό και δείπνο στην Ιταλία… και θήλασα το μωρό μου ενώ καβάλα μια καμήλα στη Σαχάρα… κάνουμε τέτοια πράγματα.) – Rachel Denning

ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR: Κάντε τα παιδιά να ακούν χωρίς γκρίνια ή φωνές, Amy McCready από το Positive Parenting Solutions

https://www.positiveparentingsolutions.com/web-free-webinars

Με απλά λόγια, νομίζω ότι η Amy McCready είναι εξαιρετική! Η Amy είναι εξαιρετικά πρακτική στην αντιμετώπιση των κοινών καθημερινών προκλήσεων στην ανατροφή των παιδιών και εξαιρετικά σαφής στις οδηγίες και την καθοδήγησή της. Ενώ έχει ένα καταπληκτικό μάθημα επί πληρωμή με απίστευτο αριθμό πόρων, αυτή τη στιγμή προσφέρει ένα πολύ χρήσιμο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο μαζί με έναν δωρεάν οδηγό για την εξάλειψη του backtalk.

Μάθετε υπερσύγχρονες στρατηγικές γονικής μέριμνας, δοκιμασμένες στη μάχη με την εθνικά αναγνωρισμένη προπονήτρια γονέων, την Amy McCready. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για δωρεάν πρόσβαση σε πρακτική καθοδήγηση αυτή τη στιγμή.

ΕΞΥΠΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΘΟΝΕΣ: Consciously Digital Parents‘ Academy με τον Noel Janis-Norton και άλλους ψηφιακούς ειδικούς

https://www.subscribepage.com/consciously-digital-parents-academy3

Έχουμε τεράστιο σεβασμό για τον Noel Janis-Norton εδώ στο Habyts και έτσι είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτόεπερχόμενο μάθημα 12 εβδομάδων!

Η ανατροφή των παιδιών στην ψηφιακή εποχή δεν είναι εύκολη. Δεν είναι περίεργο που οι γονείς νιώθουν συγκλονισμένοι, ανήσυχοι και εξοργισμένοι. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι! Αρκετοί από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες γονέων στο Ηνωμένο Βασίλειο συνεργάστηκαν, με την Consciously Digital Parents‘ Academy, για να βοηθήσουν τους γονείς να αναλάβουν ξανά την ευθύνη και να προετοιμάσουν τα παιδιά για το ψηφιακό μέλλον. (Σημείωση: Αυτό είναι ένα μάθημα επί πληρωμή. Η Habyts δεν είναι θυγατρική.)

ΝΕΟ PODCAST: The Play Healing Podcast από τον Debi John

https://www.playhealing.com/podcast

Η Debi έχει αποστολή να επαναφέρει το PLAY για όλους μας! Πρόσφατα ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε με την Debi John, την ιδρύτρια του Play Healing και μητέρα δύο έφηβων κοριτσιών. Οι αξίες μας στα Habyts ευθυγραμμίζονται με την προσέγγιση της Debi και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε μαζί της podcast.

Η Debi καθοδηγεί τους γονείς στο διαδίκτυο και έχει εμφανιστεί στο ραδιόφωνο του BBC για να μιλήσει για την ανατροφή των παιδιών, την εκπαίδευση στο σπίτι και την πρόληψη του εθισμού στην τεχνολογία. Έχει εργαστεί στην εκπαίδευση με παιδιά 4-16 ετών για πάνω από 20 χρόνια, έπαιξε ως μουσικός για 25 χρόνια και ολοκλήρωσε Μεταπτυχιακό στο Θεραπευτικό Παιχνίδι. (Υ.Γ. Εδώ είναι ένα δωρεάν χρήσιμο φύλλο εργασίας από την Debi: 22 Ιδέες χωρίς οθόνη για να δημιουργήσετε σύνδεση με το tween/έφηβο σας).

ΦΟΡΟΥΜ FACEBOOK: Διδασκαλία κατά τη διάρκεια του COVID-19

https://www.facebook.com/groups/259567351732867/

Μερικές φορές απλά χρειάζεται να ξέρεις πώς τα χειρίζονται όλα οι άλλοι! Βρήκα ότι αυτό το φόρουμ του Facebook είναι εξαιρετικά χρήσιμο όταν πρόκειται για την εκπαίδευση των παιδιών αυτή τη στιγμή. Αν και απευθύνεται κυρίως σε δασκάλους, μοιράζεται επίσης πόρους που ισχύουν εξίσου για οικογένειες. Επιπλέον, εκτιμώ επίσης την ευπρόσδεκτη γνώση τόσο των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί όσο και των δημιουργικών λύσεων που δημιουργούν οι εκπαιδευτικοί για να αντιμετωπίσουν αυτήν τη μοναδική κατάσταση.

Σύμφωνα με την ενότητα Πληροφορίες: «Αυτή η σελίδα δημιουργήθηκε για να χρησιμεύσει ως πηγή για τους δασκάλους για να μοιραστούν ιδέες μαθημάτων, ιδέες σύνδεσης μαθητών και να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον καθώς αντιμετωπίζουμε κάτι στην εκπαίδευση που δεν έχουμε ξαναζήσει. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ομάδα για να μοιραστείτε μαθήματα, ιστορίες επιτυχίας, να κάνετε ερωτήσεις ή απλώς ένα μέσο υποστήριξης από άλλους που βιώνουν το ίδιο πράγμα».

ο Διδασκαλία κατά τη διάρκεια του COVID-19 Ομάδα Facebook υπογραμμίζει πολλούς από τους υπέροχους πόρους, προσφορές δωρεάν συνδρομών, ιδέες σχεδίων μαθημάτων και χρονοδιαγράμματα για να βοηθήσει τους δασκάλους και τις οικογένειες να συνεχίσουν να μαθαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΠΟΝΟΥΣ: Κερδίστε μια δωροκάρτα Amazon $100

Τι πιστεύετε για τις εφαρμογές γονικού ελέγχου;

Θα ήταν πολύ χρήσιμο αν μπορούσατε να αφιερώσετε τρία λεπτά για να μοιραστείτε την εμπειρία σας με τις εφαρμογές γονικού ελέγχου. Σε αντάλλαγμα, θα δικαιούστε κερδίστε μια δωροκάρτα Amazon $100. Απλώς συμπληρώστε την έρευνα για την Έρευνα και το Δώρο Γονικού Ελέγχου. Ευχαριστώ και καλή επιτυχία!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar