5 βήματα για τη φύτευση οπωροφόρων δέντρων

0
5 βήματα για τη φύτευση οπωροφόρων δέντρων

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του και ο δροσερός καιρός πλησιάζει, είναι εύκολο να σκεφτούμε ότι η εποχή της κηπουρικής έχει τελειώσει. Ωστόσο, ξέρατε ότι το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να φυτέψετε οπωροφόρα δέντρα; Με μια απλή διαδικασία φύτευσης, μπορείτε να ρυθμίσετε τα οπωροφόρα δέντρα σας για επιτυχία.

Αυτή η σελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Παρακαλώ διαβάστε την αποκάλυψή μου για περισσότερες πληροφορίες.

Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να φυτέψετε οπωροφόρα δέντρα.  Με μια απλή διαδικασία φύτευσης, μπορείτε να ρυθμίσετε τα οπωροφόρα δέντρα σας για επιτυχία.

Γιατί να προσθέσετε οπωροφόρα δέντρα στον κήπο σας;

Η καλλιέργεια μηλιών ή κερασιών, για παράδειγμα, μπορεί να παράγει υψηλές αποδόσεις με πολύ λίγη συντήρηση. Συνειδητοποιώντας τον προϋπολογισμό; Τα φρούτα είναι μια καλλιέργεια υψηλής αξίας και η γεύση των φρέσκων φρούτων δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Γιατί να φυτέψουμε οπωροφόρα δέντρα το φθινόπωρο;

Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να φυτέψετε οπωροφόρα δέντρα σε κλίματα με ζεστά καλοκαίρια και έδαφος που δεν παγώνει μέχρι τον Δεκέμβριο ή αργότερα.

Αυτό συμβαίνει επειδή η καλοκαιρινή ζέστη και ο ξηρός καιρός μπορεί να επιβαρύνουν ένα νεοφυτεμένο δέντρο. Σε ένα ζεστό κλίμα, τα δέντρα που φυτεύονται το καλοκαίρι χρειάζονται περισσότερο νερό για να εγκατασταθούν και σπάνια παίρνουν αρκετό για να δημιουργήσουν ένα ισχυρό ριζικό σύστημα.

Από την άλλη πλευρά, μια φθινοπωρινή φύτευση οπωροφόρων δέντρων ακολουθεί τον φυσικό κύκλο ανάπτυξης του δέντρου. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα, ένα δέντρο μπαίνει σε ένα αδρανές στάδιο και είναι πολύ καλύτερο να μεταφυτεύσετε ένα δέντρο σε αυτό το στάδιο.

Μου αρέσει να φυτεύω οπωροφόρα δέντρα χρησιμοποιώντας μια τεχνική περμακαλλιέργειας που ονομάζεται συντεχνία οπωροφόρων δέντρων, στην οποία τα οπωροφόρα δέντρα υποφυτεύονται με φυτά που τα ωφελούν. Για παράδειγμα, οι υποφυτεύσεις μπορεί να γονιμοποιήσουν φυσικά το έδαφος ενώ παράλληλα παρέχουν σάπια φύλλα. Ή μπορεί να παρέχουν νέκταρ στους επικονιαστές και να προσελκύουν ωφέλιμα έντομα.

Διαβάστε περισσότερα για το πώς φύτεψα το τάγμα κερασιών μου για τον έλεγχο των παρασίτων.

Εάν τα οπωροφόρα δέντρα σας παραμεληθούν αρκετά και δεν θα φυτευτούν με κομπόστ ή υποστηρικτικά φυτά, προτείνω να προσθέσετε λίπασμα οπωροφόρων δέντρων τη στιγμή της φύτευσης.

Δείτε τα 5 βήματα μου για να φυτέψω ένα οπωροφόρο δέντρο στο The Herbal Academy και ανακαλύψτε μερικές από τις αγαπημένες μου συμβουλές για να βοηθήσω τα οπωροφόρα δέντρα να ευδοκιμήσουν.

Ιχνος: Φυτέψτε τα ανά πάσα στιγμή! Αν και οι φθινοπωρινές φυτεύσεις είναι οι καλύτερες, η φύτευση οπωροφόρων δέντρων τους θερμότερους μήνες εξακολουθεί να είναι εντάξει. Φυτέψτε τα σε μια συννεφιασμένη μέρα και κρατήστε τα καλά ποτισμένα κατά την πρώτη τους σεζόν.

Χρειάζεστε περισσότερες ιδέες για την ανάπτυξη ενός κήπου permaculture;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟ:

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη βελτίωση της βιοποικιλότητας του κήπου σας, τη μείωση της συντήρησης και την αύξηση της απόδοσης;

Θα βρείτε πολλές πληροφορίες όπως αυτή στο βιβλίο μου, The Suburban Micro-Farm.

The Suburban Micro-Farm Book

Τι οπωροφόρα δέντρα φυτεύετε φέτος;

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar