23 Καλύτερα Αρθρωτά Σπίτια

0
23 Καλύτερα Αρθρωτά Σπίτια

Δεν ήταν πολύ καιρό πριν, η ιδέα ενός αρθρωτού σπιτιού θα έφερνε εικόνες φθηνών και μη ελκυστικών σπιτιών, αλλά όλα αλλάζουν. Στην πραγματικότητα, πολυάριθμα πολυτελή ξενοδοχεία πολυτελείας εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο. Οι ειδικοί προβλέπουν ότι η ανάπτυξή του θα συνεχίσει να αυξάνεται κατά τη διάρκεια της δεκαετίας. Οι κατασκευαστικές εταιρείες, οι κατασκευαστές κατοικιών και οι εμπορικές κατασκευαστικές εταιρείες είναι έτοιμες να επωφεληθούν από αυτή τη συνεχή ανάπτυξη. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μοιραστούμε μερικές από τις κορυφαίες επιλογές για Αμερικανούς κατασκευαστές αρθρωτών σπιτιών σύμφωνα με δεδομένα από Thrillist και Ανασκόπηση Home Builder.

Σημειώστε ότι αυτή η λίστα δεν έχει ιδιαίτερη σειρά.

1. Μέθοδος Σπίτια

Φωτογραφία: Method Homes

Η Method Homes προσφέρει μια από τις πιο εκτεταμένες συλλογές προκατασκευασμένων αρθρωτών σπιτιών. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από σύγχρονες καμπίνες, σπίτια σε στιλ παραδοσιακών τεχνών και χειροτεχνίας και πολλά άλλα. Έχουν επίσης ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο προσαρμοσμένων εργασιών χάρη στην ικανότητά τους να συνεργάζονται με ομάδες αρχιτεκτονικής που επιλέγονται από τον πελάτη. Εκτός από την παραγωγή μερικών από τα καλύτερα αρθρωτά σπίτια στην Αμερική, η Method Homes κατασκευάζει και εμπορικά ακίνητα.

Δικτυακός τόπος: https://methodhomes.net/project/burlingame-custom/

Με βάση: Σιάτλ, Ουάσιγκτον

2. Wheelhaus

Φωτογραφία: Wheelhaus

Η Wheelhaus ειδικεύεται σε μοντέρνα αρθρωτά σπίτια της μικροσκοπικής ποικιλίας. Δίνουν έμφαση στη βιωσιμότητα που είναι εγγενής στη σπονδυλωτή κατοικία και την ενισχύουν, τηρώντας αυστηρά τη φιλοσοφία του «λιγότερο είναι περισσότερο».

Προσφέρουν προκατασκευασμένα σπίτια που έχουν κατασκευαστεί σε περιβάλλον ελεγχόμενο από το κλίμα και στη συνέχεια παραδίδονται στην ιδιοκτησία σας.

Δικτυακός τόπος: https://wheelhaus.com/about/

Με βάση: Σολτ Λέικ Σίτι, Γιούτα

3. House Port

Φωτογραφία: House Port

Το House Port ιδρύθηκε από τη γλύπτρια Hally Thacher. Ο αρχικός της στόχος ήταν να δημιουργήσει ένα βιώσιμο σπίτι που ήταν εύκολο να κατασκευαστεί. Αυτό το όραμα από τότε επεκτάθηκε σε μια συλλογή τεσσάρων σπιτιών. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των προκατασκευασμένων σπιτιών του House Port είναι η γαλβανισμένη μεταλλική οροφή που προσφέρει σκιά και μοναδική εμφάνιση.

Δικτυακός τόπος: http://www.ehouseport.com/

Με βάση: Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη

4. Little House On The Trailer

Φωτογραφία: Little House On The Trailer

Ενώ πολλά αρθρωτά σπίτια έχουν μια σύγχρονη εμφάνιση, το Little House On The Trailer ακολουθεί μια πιο παραδοσιακή διαδρομή. Προσφέρουν κατοικίες έως 400 τετραγωνικά πόδια. Ένα μεγάλο μέρος της εστίασής τους είναι στην κατασκευή εξοχικών σπιτιών φροντιστών. Ο ιδιοκτήτης και σχεδιαστής Stephen Marshall έχει περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην τέχνη του. Έχει δουλέψει όχι μόνο σε προκατασκευασμένα σπίτια αλλά και σε παραδοσιακές μονοκατοικίες.

Δικτυακός τόπος: https://littlehouseonthetrailer.com/

Με βάση: Petaluma, Καλιφόρνια

5. Ma Modular

Φωτογραφία: Ma Modular

Το Ma Modular με έδρα το Τέξας προσφέρει προσιτή πολυτέλεια, κατασκευασμένη σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Εκτός από τις τυπικές αρθρωτές κατοικίες υψηλών προδιαγραφών σε στιλ μπανγκαλόου, η εταιρεία προσφέρει διώροφα μοντέλα που θα σας κάνουν να αναρωτιέστε πώς κατάφεραν να εκτελέσουν το σχέδιο χρησιμοποιώντας αρθρωτές τεχνικές.

Δικτυακός τόπος: http://www.mamodular.com/

Με βάση: Όστιν, Τέξας

6. weeHouse

Φωτογραφία: Geoffrey Warner

Το weeHouse είναι ένα παρακλάδι της Alchemy, ενός αρχιτεκτονικού γραφείου πλήρους μεγέθους. Οι σύγχρονες αρθρωτές οικιακές προσφορές τους διατίθενται σε μια σειρά από διαμορφώσεις και κατόψεις. Προσφέρουν ακόμη και συγκροτήματα στούντιο και σπίτια σε σειρά για όσους θέλουν να αναπτύξουν μια κοινότητα κατασκευασμένων κατοικιών.

Δικτυακός τόπος: http://www.weehouse.com/

Με βάση: Σεντ Πολ, Μινεσότα

7. Blu Homes

Φωτογραφία: Blu Homes

Το Thrillist προωθεί την Blu Homes ως τον αγαπημένο τους κατασκευαστή βιομηχανικών κατοικιών. Προσφέρουν σχέδια κατοικιών υψηλής ποιότητας που δεν τσιγκουνεύονται τις ανέσεις. Τα μοντέλα ξεκινούν από 195.000 $, αλλά μπορούν να ανέβουν στα 545.000 $, ή ένα πραγματικά πολυτελές Breezehouse 2100, που ανταγωνίζεται ορισμένες από τις πολυτελείς κατοικίες της Καλιφόρνια.

Δικτυακός τόπος: https://www.bluhomes.com/

Με βάση: Vallejo, Καλιφόρνια.

8. LivingHomes

Φωτογραφία: LivingHomes

Το LivingHomes προσφέρει ανάμεσα στα πιο εντυπωσιακά αρθρωτά σπίτια. Ένα από τα ακίνητά τους ήταν το πρώτο που έλαβε ποτέ πιστοποίηση LEED Home Platinum. Δεν έχουν σταματήσει εκεί. Τουλάχιστον 24 σχέδια από την εταιρεία πέτυχαν την ίδια πιστοποίηση. Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, η LivingHomes δίνει προτεραιότητα στη δημιουργική χρήση φυσικών υλικών.

Δικτυακός τόπος: https://www.livinghomes.net/

Με βάση: Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια

9. Rocio Romero LV Series

Φωτογραφία: Rocio Romero

Η σειρά LV από τον Rocio Romero αντιπροσωπεύει την επιδρομή της εταιρείας σχεδιασμού στην κατασκευή κατοικιών. Ενώ είναι ίσως περισσότερο γνωστά για το σχεδιασμό προϊόντων, αυτό θα μπορούσε να αφορά την αλλαγή. Το LVL Home είναι ένα εκπληκτικό παράδειγμα της μινιμαλιστικής αρχιτεκτονικής που είναι τόσο δημοφιλής στους αγοραστές αρθρωτών κατοικιών.

Δικτυακός τόπος: http://www.rocioromero.com/

Με βάση: Σεντ Λούις, Μιζούρι

10. Irontown Homes

Φωτογραφία: Irontown Homes

Η Irontown Homes είναι ένας κατασκευαστής πολυτελών αρθρωτών κατοικιών με έδρα τη Γιούτα. Αποτελούν ένα ακόμη παράδειγμα αρθρωτού κατασκευαστή σπιτιών που ωθεί τα όρια της φαντασίας κάποιου σχετικά με το πόσο μνημειώδες μπορεί να είναι ένα αρθρωτό σπίτι. Αν και σίγουρα προσφέρουν μερικά από τα πιο σύγχρονα στυλ που είναι χαρακτηριστικά των αρθρωτών σπιτιών, τα Irontown Homes προσφέρουν επίσης όμορφες ιδιότητες σε ένα ευρύ φάσμα αρχιτεκτονικών στυλ.

Δικτυακός τόπος: https://irontownhomes.com/

Με βάση: Spanish Fork, Γιούτα

11. Ecocor

Φωτογραφία: Ecocor

Η Ecocor προχωρά το αρθρωτό σχέδιο σπιτιού ένα βήμα παραπέρα και ενσωματώνει επίσης τεχνικές παθητικής κατασκευής σπιτιών. Περιγράφουν τη διαδικασία τους ως σπίτια με „πάνελ“ σε αντίθεση με τα αρθρωτά. Αν και αυτό όντως εμπίπτει στη σπονδυλωτή θέση κατασκευής σπιτιού, είναι μια στρατηγική κατασκευής μοναδική για την Ecocor.

Δικτυακός τόπος: https://www.ecocor.us/

Με βάση: Searsmont, Μέιν

12. FabCab

Φωτογραφία: FabCab

Η FabCab είναι μια εταιρεία αρχιτέκτονα/σχεδιασμό με τρεις αρχιτέκτονες εσωτερικού. Προσφέρουν δύο σχέδια: TimberCab και ModCab. Η οπτική τους για την κατασκευή είναι αυτή που δίνει προτεραιότητα στον περιβαλλοντισμό και την οικονομική βιωσιμότητα.

Δικτυακός τόπος: https://fabcab.com/

Με βάση: Σιάτλ, Ουάσιγκτον

13. Ideabox

Φωτογραφία: Ideabox

Το Ideabox προσφέρει προκατασκευασμένα σπίτια από ένα έως τρία υπνοδωμάτια σε διάφορα στυλ που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας. Τα σπίτια τους είναι πιστοποιημένα με Energy Star και διαθέτουν ανοιχτά δικτυωτά δικτυώματα για μόνωση και ελαχιστοποιημένες θερμογέφυρες.

Δικτυακός τόπος: https://www.ideabox.us/

Με βάση: Σάλεμ, Όρεγκον

14. Γραφείο Mobile Design

Φωτογραφία: Office of Mobile Design

Το όνομά τους μπορεί να ακούγεται αποκλειστικά για επιχειρήσεις, αλλά το Office of Mobile Design προσφέρει πολλά παιχνιδιάρικα μοντέρνα σχέδια. Επίσης μεταξύ των προσφορών τους είναι αρκετά φορητά σπίτια. Στο τιμόνι του Office of Mobile Design βρίσκεται η Jennifer Siegal, μια διάσημη σχεδιάστρια και εκπαιδεύτρια στο Λος Άντζελες.

Δικτυακός τόπος: http://www.designmobile.com/

Με βάση: Βενετία, Καλιφόρνια

15. Turkel Design

Φωτογραφία: Turkel Design

Η Turkel Design έχει δημιουργήσει όμορφα πολυτελή αρθρωτά σπίτια σε αρκετές αμερικανικές πολιτείες και επαρχίες του Καναδά. Μεταξύ των δύο χωρών, έχουν κατασκευάσει περισσότερα από 100 σπίτια χρησιμοποιώντας την εξειδικευμένη διαδικασία τους που χρησιμοποιεί διάφορες σύγχρονες τεχνικές κατασκευής, όπως εικονικές περιηγήσεις. Μεγάλο μέρος της εργασίας γίνεται εκτός έδρας, με ένα προκατασκευασμένο κέλυφος κτιρίου να φτάνει στη θέση για περαιτέρω εργασίες.

Δικτυακός τόπος: https://www.turkeldesign.com/

Με βάση: Βοστώνη, Μασαχουσέτη

16. Έξυπνα σπίτια

Φωτογραφία: Clever Homes

Η Clever Homes δραστηριοποιείται στον κλάδο των προκατασκευασμένων σπιτιών για σχεδόν 20 χρόνια. Ενώ βρίσκονται στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, διαθέτουν ένα δίκτυο εργοστασίων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα δομικά μονωμένα πάνελ (SIP) αποτελούν βασικό μέρος της στρατηγικής κατασκευής τους.

Δικτυακός τόπος: https://www.cleverhomes.net/

Με βάση: Όκλαντ, Καλιφόρνια

17. Blue Sky Building Systems

Φωτογραφία: Blue Sky Building Systems

Σε αντίθεση με την παράδοση ολοκληρωμένων κατοικιών στον ιστότοπό σας, η Blue Sky Building Systems ακολουθεί την προσέγγιση της κατασκευής εξαρτημάτων εκτός έδρας και της παράδοσης τους, έτοιμα προς συναρμολόγηση.

Τα σπίτια τους διαθέτουν ένα ατσάλινο πλαίσιο ροπής που αντιστέκεται στις δυνάμεις προς δύο κατευθύνσεις. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι αυτό μειώνει την ανάγκη για φέροντες τοίχους, προσφέροντας στους πελάτες μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τη διάταξη.

Δικτυακός τόπος: https://blueskybuildingsystems.com/

Με βάση: Παλμ Σπρινγκς, Καλιφόρνια

18. Συνδέστε τα σπίτια

Φωτογραφία: Connect Homes

Η Connect Homes ιδρύθηκε από τους Jared Levy και Gordon Stott. Και οι δύο εργάστηκαν στο παρελθόν στο βραβευμένο Marmol Radziner. Με βάση την εμπειρία της στον κλάδο, η ομάδα ισχυρίζεται ότι έχει βρει καινοτόμες λύσεις για τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Δικτυακός τόπος: https://connect-homes.com/

Με βάση: Λος Άντζελες, Καλιφόρνια

19. Marmol Radziner

Φωτογραφία: Marmol Radziner

Η Marmol Radziner δραστηριοποιείται στον κλάδο της αρχιτεκτονικής κατοικιών από το 1989. Τα προκατασκευασμένα σπίτια είναι μόνο ένα από τα πολλά πράγματα που κάνουν. Η προκατασκευή τους προέρχεται ξεκάθαρα από τις επιτυχίες άλλων εργασιών σχεδιασμού, οι οποίες περιλαμβάνουν θεσμικό σχεδιασμό και σχεδιασμό λιανικής. Το βραβευμένο Marmol Radziner προσφέρει οκτώ παραλλαγές προκατασκευασμένων σπιτιών.

Δικτυακός τόπος: http://www.marmol-radziner.com/

Με βάση: Λος Άντζελες, Καλιφόρνια

20. Κατοικίες Νερού

Φωτογραφία: Stillwater Dwellings

Η Stillwater Dwellings προσφέρει προκατασκευασμένες κατοικίες υψηλής ποιότητας για περισσότερα από 10 χρόνια. Τα σχέδια της εταιρείας συνδυάζουν δημιουργικά φυσικά και τεχνητά υλικά, με ελεύθερη χρήση γυαλιού και ξύλου. Τα σπίτια τους διατίθενται σε σχέδια μονής και διπλής ορόφου, με επιλογές όπως γραμμές οροφής με πεταλούδες και χαλύβδινα στέγαστρα.

Δικτυακός τόπος: https://www.stillwaterdwellings.com/

Με βάση: Σιάτλ, Ουάσιγκτον

21. Sander Architects

Φωτογραφία: Sander Architects

Ενώ πολλά προκατασκευασμένα σπίτια τείνουν να είναι μικρότερα σε μέγεθος, η Sander Architects προσφέρει επίσης κατοικίες μεγάλης κλίμακας. Περιγράφουν την προσέγγισή τους ως «part prefab, all custom», προσφέροντας το καλύτερο και των δύο κόσμων για εκείνους των οποίων οι σχεδιαστικές φιλοδοξίες δεν μπορούν να ικανοποιηθούν πλήρως από τις τρέχουσες εξελίξεις στην προκατασκευή.

Δικτυακός τόπος: https://www.sander-architects.com/

Με βάση: Marina del Rey, Καλιφόρνια

22. Ανάλυση: 4 Αρχιτεκτονική

Φωτογραφία: Ανάλυση: 4 Architecture

Ανάλυση: 4 Το έργο της Αρχιτεκτονικής καλύπτει τις οικιακές, δημόσιες και εμπορικές αγορές. Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1990, έχει σχεδιάσει περισσότερα από 120 προκατασκευασμένα αρθρωτά σπίτια στις Η.Π.Α. Εκτός από την πρακτική τους εργασία, οι ιδρυτές Joseph Tanney και Robert Luntz είναι αξιοσέβαστοι ομιλητές στον τομέα της αρχιτεκτονικής.

Δικτυακός τόπος: https://www.re4a.com/

Με βάση: Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη

23. Clayton Modular Homes

Φωτογραφία: Clayton Modular Homes

Τα αρθρωτά σπίτια του Clayton είναι πιστοποιημένα με Energy Star και υποστηρίζονται από εμπειρία μισού και πλέον αιώνα στον σχεδιασμό κατοικιών. Είναι περήφανοι που προσφέρουν οικονομικά οικογενειακά σπίτια. Η Clayton Homes είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αρθρωτών κατοικιών, απασχολώντας περισσότερα από 13.400 μέλη ομάδας στις ΗΠΑ και κατασκεύασε περισσότερα από 34.000 σπίτια το 2015.

Δικτυακός τόπος: https://www.claytonhomes.com/

Με βάση: Maryville, Τενεσί

Μάθετε περισσότερα για τα αρθρωτά σπίτια στο αυτή η ανάρτηση ιστολογίου από τον Dwellito του αυτή η ανάρτηση από το Next Modular.

Γνωρίζατε ότι οι επαγγελματίες κατασκευαστές βασίζονται στο Procore για τις ανάγκες διαχείρισης κατασκευαστικών έργων; Συνδέστε τους πάντες και τα πάντα σε μια πλατφόρμα για να δημιουργήσετε καλύτερα. Το BIM Viewer της Procore βοηθά στην προβλεψιμότητα του έργου, βγάζοντας τρισδιάστατα μοντέλα από το γραφείο και αφήνοντάς τα στα χέρια των ατόμων που εγκαθιστούν και επικυρώνουν εργασίες στο πεδίο.

Schreibe einen Kommentar