Φιλανθρωπική κλήρωση αυτοκινήτου για να βοηθήσει τα παιδιά της Αριζόνα, τις οικογένειες που έχουν ανάγκη

2
Φιλανθρωπική κλήρωση αυτοκινήτου για να βοηθήσει τα παιδιά της Αριζόνα, τις οικογένειες που έχουν ανάγκη

Η Southwest Human Development με έδρα την κοιλάδα ξεκίνησε σήμερα την εναρκτήρια κλήρωση αυτοκινήτων «Dream Big, Move Fast» για να υποστηρίξει τα πολλά προγράμματα και τις υπηρεσίες της για την πρώιμη παιδική ηλικία που εξυπηρετούν περισσότερα από 140.000 παιδιά από την Αριζόνα, τις οικογένειές τους και τους επαγγελματίες κάθε χρόνο.

Παρουσιασμένο από τους αντιπροσώπους της Valley Toyota και την CENTURY 21 Arizona Foothills, ο νικητής του μεγάλου βραβείου της κλήρωσης «Dream Big, Move Fast» θα λάβει ένα ολοκαίνουργιο Toyota Venza 2021. Διάφορες ζωγραφιές πρώτων πουλιών θα πραγματοποιηθούν επίσης κατά τη διάρκεια της περιόδου του διαγωνισμού για βραβεία, συμπεριλαμβανομένου ενός χρηματικού έπαθλου 1.000$ από την CENTURY 21 Arizona Foothills, μιας δωροκάρτας American Furniture Warehouse αξίας $1.000 και ενός πακέτου τεχνολογικών βραβείων της Apple που δώρισε η AmeriFirst Financial.

«Όταν αγοράζετε ένα εισιτήριο κλήρωσης, βοηθάτε μωρά που γεννιούνται πρόωρα σε νοσοκομείο κοντά στο σπίτι σας, νήπια που έχουν βιώσει τραύμα ή έχουν αναπτυξιακές δυσκολίες στην κοινότητά σας και οικογένειες που θέλουν τα παιδιά τους να είναι έτοιμα να μάθουν όταν μπουν στο νηπιαγωγείο », δήλωσε ο Jake Adams, επικεφαλής ανάπτυξης της Southwest Human Development. «Αυτή η φιλανθρωπική κλήρωση θα προσφέρει κρίσιμη χρηματοδότηση και θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στις οικογένειες σε όλη την Αριζόνα, διασφαλίζοντας ότι όσοι χρειάζονται λίγη επιπλέον βοήθεια θα έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται κατά τα πρώτα χρόνια του παιδιού τους».

Τα εισιτήρια λοταρίας είναι διαθέσιμα έως τις 31 Ιουλίου: 50 $ για πέντε συμμετοχές ή 20 $ για μία μόνο συμμετοχή. Εισιτήρια
μπορούν να αγοραστούν ηλεκτρονικά στο www.DreamBigMoveFastRaffle.com ή καλώντας στο (602) 706-8482 για να ολοκληρώσετε μια τηλεφωνική αγορά.

«Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με τους αντιπροσώπους Southwest Human Development και Valley Toyota για να παρουσιάσουμε την κλήρωση «Dream Big, Move Fast» και να προωθήσουμε τα προγράμματα που έχει αναπτύξει η Southwest Human Development για παιδιά στην κοιλάδα», δήλωσε ο Floyd Scott, πρόεδρος της CENTURY. 21 Αριζόνα Foothills. «Είμαστε περήφανος φιλάνθρωπος εταίρος της Southwest Human Development για περισσότερα από 30 χρόνια. Ο μεσίτης, οι συνεργάτες πωλήσεων και οι υπάλληλοί μας ενσωματώνουν την αποστολή της Southwest Human Development να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες, προσέγγιση και υπεράσπιση των παιδιών, ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους».

Ως ένας από τους μεγαλύτερους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς πρώιμης παιδικής ηλικίας στη χώρα, η Southwest Human Development αναγνωρίζει ότι οι πρώτες εμπειρίες και οι σχέσεις ενός παιδιού θέτουν τα θεμέλια για μελλοντική ανάπτυξη. Μέσω περισσότερων από 40 ολοκληρωμένων προγραμμάτων που επικεντρώνονται σε μικρά παιδιά από τη γέννηση έως την ηλικία των 5 ετών, οι οικογένειες λαμβάνουν υποστήριξη που αλλάζει τη ζωή τους με την ανάπτυξη των παιδιών, την ψυχική υγεία, τις υπηρεσίες αναπηρίας Easterseals, την πρώιμη εκπαίδευση, το Head Start και το Early Head Start, την οικογενειακή υποστήριξη και την παιδική ευημερία. Η Southwest Human Development παρέχει επίσης εκτεταμένη επαγγελματική ανάπτυξη και κατάρτιση σε όλη τη χώρα για όσους εργάζονται με μικρά παιδιά.

«Ο τελευταίος ενάμιση χρόνο ήταν καταστροφικός για πολλούς από τους συνεργάτες μας στην παιδική κοινότητα και για πολλές οικογένειες που εξυπηρετούμε και οι οποίες έχουν επηρεαστεί δυσανάλογα από την πανδημία του κορωνοϊού», πρόσθεσε ο Άνταμς. «Οι οικογένειες δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα, τα παιδιά έχασαν την κοινωνικο-συναισθηματική ανάπτυξη από το να μην μπορούν να παρακολουθήσουν χώρους πρώιμης μάθησης υψηλής ποιότητας και πολλά νηπιαγωγεία και κέντρα παιδικής μέριμνας δυσκολεύτηκαν να παραμείνουν ανοιχτά και να λειτουργήσουν με ασφάλεια, με μερικά ακόμη πρέπει να κλείσουν τις πόρτες τους εντελώς. Αυτή η κλήρωση θα κάνει πραγματική διαφορά βοηθώντας να κλείσουμε τα κενά και τα εμπόδια καθώς μεταβαίνουμε σε έναν τρόπο ζωής μετά την πανδημία».

Για τους πλήρεις κανόνες του διαγωνισμού ή για να αγοράσετε εισιτήρια για κλήρωση, επισκεφτείτε www.DreamBigMoveFastRaffle.com.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar