Το Central Oregon Food Pantry δημιουργεί τον δικό του εσωτερικό κήπο

0
Το Central Oregon Food Pantry δημιουργεί τον δικό του εσωτερικό κήπο

Ένας νέος μη κερδοσκοπικός οργανισμός στο Bend που εστιάζει στην αστική κηπουρική συνεργάζεται με το The Giving Plate για να χτίσει έναν κήπο μέσα στο ντουλάπι τροφίμων. Η καλλιέργεια λαχανικών απευθείας στο ντουλάπι τροφίμων θα ήταν μια πρώτη φορά για το Central Oregon.

Η νέα οργάνωση, Around the Bend Farms, σχεδιάζει να χτίσει έναν υδροπονικό κήπο, ο οποίος δημιουργεί ένα ελεγχόμενο περιβάλλον για την καλλιέργεια λαχανικών σε εσωτερικούς χώρους χωρίς χώμα. Θα επιτρέψει στο The Giving Plate να προσφέρει φρέσκα λαχανικά επιτόπου και όλο το χρόνο, δήλωσε η Ranae Staley, εκτελεστική διευθύντρια στο The Giving Plate.

«Είναι από φάρμα σε τραπέζι ακριβώς μέσα στις εγκαταστάσεις μας», είπε ο Staley.

Τα φυτά που καλλιεργούνται σε υδροπονικούς κήπους αναπτύσσονται στο νερό, όχι στο έδαφος. Τα θρεπτικά συστατικά διαλύονται στο νερό, γεγονός που επιτρέπει στα φυτά να αναπτυχθούν πολύ πιο γρήγορα. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων τους: Τα φυτά μπορούν να καλλιεργηθούν σε εσωτερικούς χώρους, όλο το χρόνο και περισσότερα από αυτά μπορούν να τοποθετηθούν σε μια δεδομένη περιοχή από έναν παραδοσιακό χωματόκηπο. Και δεν υπάρχει βοτάνισμα.

Οι Giving Plate και Around the Bend Farms προσπαθούν να συγκεντρώσουν 15.000 δολάρια για να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν τον εσωτερικό κήπο. Μέχρι στιγμής, οι οργανισμοί απέχουν 11.000 $ από τον στόχο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: https://www.bendbulletin.com/localstate/bend-food-pantry-creates-its-own-indoor-garden/article_290061d2-2839-11ea-a617-df1993c5596c.html

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar