Το Νοσοκομείο Παίδων Phoenix συνεργάζεται με τον Abrazo

2
Το Νοσοκομείο Παίδων Phoenix συνεργάζεται με τον Abrazo

Οι αξιωματούχοι της Abrazo Health χαιρέτησαν την ανακοίνωση των σχεδίων για την κατασκευή του Παιδιατρικού Νοσοκομείου Phoenix – Arrowhead Campus στο βόρειο άκρο του Abrazo Arrowhead Campus. Αυτό συμπληρώνει τη δέσμευση της Abrazo Arrowhead Campus για την επέκταση των δυνατοτήτων υγειονομικής περίθαλψης για την κοινότητα, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών γυναικών και νεογνών, από τότε που άνοιξε η πανεπιστημιούπολη το 1988.

«Το Abrazo Arrowhead Campus είναι μια άγκυρα στην κοινότητα για υπηρεσίες για γυναίκες και βρέφη. Περισσότερα από 3.000 μωρά γεννιούνται κάθε χρόνο στο Abrazo Arrowhead και τώρα έχουμε δύο γενιές οικογενειών που γεννούν μωρά εδώ», δήλωσε ο Stephen Garner, Διευθύνων Σύμβουλος της Abrazo Arrowhead Campus. «Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε αυτές τις υπηρεσίες έτσι ώστε το Abrazo Arrowhead να παραμένει ο προτιμώμενος, υψηλής ποιότητας προορισμός για παράδοση για τις μέλλουσες μητέρες».

Αναμένεται να ανοίξει το 2024, το Phoenix Children’s Hospital – Arrowhead Campus θα προσφέρει ενδονοσοκομειακή περίθαλψη, τμήμα επειγόντων περιστατικών, χειρουργικό κέντρο εξωτερικών ασθενών και κλινική πολλαπλών ειδικοτήτων. Το νέο ανεξάρτητο, τριώροφο παιδιατρικό νοσοκομείο θα κατασκευαστεί δίπλα στο νοσοκομείο Abrazo Arrowhead, 18701 N. 67th Ave., στο Glendale.

«Η επένδυση της Phoenix Children είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα των υπηρεσιών μας και ένα τεράστιο όφελος για την κοινότητά μας», δήλωσε ο Garner. «Η καλύτερη παιδιατρική φροντίδα για τα παιδιά Phoenix Children θα καλύψει μια αυξανόμενη ανάγκη για υπηρεσίες υγείας των παιδιών και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τα καλωσορίσουμε στην πανεπιστημιούπολη μας και θα εργαστούμε μαζί τους».

«Το Abrazo Arrowhead Campus έχει μεγάλη δυναμική και είμαστε περήφανοι που η Phoenix Children’s επέλεξε αυτήν την τοποθεσία για την επέκτασή της. Ανυπομονούμε να προστεθούν οι μελλοντικοί νέοι γείτονές μας και πιστεύουμε ότι αυτή η εξέλιξη προωθεί την κοινή μας αποστολή να παρέχουμε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη στις κοινότητές μας», πρόσθεσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Abrazo Health, Brian Elisco.

Το Abrazo Arrowhead Campus είναι ένα διδακτικό νοσοκομείο οξείας φροντίδας 217 κλινών, γνωστό για τις υπηρεσίες του σε γυναίκες και βρέφη, συμπεριλαμβανομένης της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών Level IIE, των καρδιαγγειακών υπηρεσιών και των χειρουργικών ειδικοτήτων. Είναι το σπίτι του προγράμματος Abrazo Graduate Medical Education και των ειδικοτήτων Εσωτερικής Ιατρικής και Γενικής Χειρουργικής.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar