Τιμώντας τους Βετεράνους μας – Χτίζοντας Δυνατά

0
Τιμώντας τους Βετεράνους μας – Χτίζοντας Δυνατά

Αυτή την Ημέρα Βετεράνων, αποτίουμε φόρο τιμής στους βετεράνους και τις οικογένειές μας των στρατιωτικών. Θέλαμε να επισημάνουμε τα αφοσιωμένα μέλη της υπηρεσίας που υπηρέτησαν ή υπηρετούν τη χώρα μας. Οι συνεισφορές τους έχουν διασφαλίσει την ελευθερία μας και συνεχίζουν να προστατεύουν τη χώρα μας. Είμαστε περήφανοι που γιορτάζουμε αυτούς τους εργαζόμενους, αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά τους και τους ευχαριστούμε για την υπηρεσία τους.

Η σημασία των Βετεράνων μας

Ένα γεγονός που μπορεί να σας εκπλήξει είναι ότι ο ιδρυτής μας Simpson Strong-Tie, Barclay Simpson, πέταξε στο Ναυτικό Αεροπορικό Σώμα κατά τη διάρκεια του Β ‚Παγκοσμίου Πολέμου. UC Μπέρκλεϋ δημοσίευσε μια σειρά συνεντεύξεων με τον Barc που ονομάζεται Μια Προφορική Ιστορία το 2013. Εμβαθύνθηκε στην ιστορία της ζωής του, η οποία αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τη στρατιωτική του θητεία. Ήταν ένας από τους Flying Golden Bears, μια αναφορά στο κρατικό ζώο της Καλιφόρνια – την αρκούδα γκρίζλι της Καλιφόρνια (και μασκότ του μεταπολεμικού alma mater του). Κατά τη διάρκεια του Β ‚Παγκοσμίου Πολέμου, πέταξε με την περίπολο OS2U Kingfishers στα Αλεούτια νησιά και αργότερα του ανατέθηκε να πετάξει B-29 από αερομεταφορείς. Μετά το τέλος του πολέμου, επέστρεψε στην Καλιφόρνια και πέρασε τρεις μήνες ως δοκιμαστικός πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού στην Alameda.

Barc Simpson - Ιδρυτής της Simpson Strong-Tie
Barc Simpson – Ιδρυτής της Simpson Strong-Tie

Γνωρίστε τους βετεράνους μας από το Simpson Strong-Tie

Είμαστε περήφανοι που έχουμε πολλούς βετεράνους που εργάζονται στο Simpson Strong-Tie και εκτιμούμε την αξιοθαύμαστη υπηρεσία τους στη χώρα μας. Μάθετε περισσότερα για τους υπαλλήλους μας, τη στρατιωτική τους θητεία και τον τρέχοντα ρόλο τους στην εταιρεία μας.

Pleasanton, Καλιφόρνια

Σίλα Τζόνσον
Σίλα Τζόνσον

Σίλα ΤζόνσονΥπεύθυνος Τεχνικού Έργου Πληροφορικής

Η Sheila Johnson υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό ενεργό και εφεδρικό για 18 χρόνια μέχρι το 2003. Ως αναλυτής συστημάτων ωκεανών και τεχνικός σόναρ, συνέλεξε και ανέλυσε δεδομένα υποεπιφανειακής νοημοσύνης. Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, η εφεδρική μονάδα της άμυνας στο λιμάνι και των επιχειρήσεων παράκτιου πολέμου ενεργοποιήθηκε για την παροχή μπροστινής ασφάλειας για τις ασκήσεις των αμερικανικών πεζοναυτών και την επιτήρηση των πλοίων USNS που επισκέπτονται ξένα λιμάνια. Οι σταθμοί υπηρεσίας περιλαμβάνουν την Ουαλία, Η.Β. Αργεντίνη; Nfld. Καναδάς; Norfolk and Roanoke, VA; Tarragona, Ισπανία; και Τζάκσονβιλ, Φλόριντα. Δεν είναι μόνο βετεράνος του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και κόρη, σύζυγος και μαμά του Πολεμικού Ναυτικού.

Πίτερ Μορένο
Πίτερ Μορένο

Πίτερ ΜορένοTool and Die Apprentice

Ο λοχίας Peter Moreno υπηρέτησε στο πεζικό του αμερικανικού στρατού για 6 χρόνια. Ως κονιάκας, ο Σχ. Ο Moreno υπηρέτησε σε αποστολή μάχης στο Αφγανιστάν καθώς και σε αποστολές εκπαίδευσης στη Ρουμανία, Λιθουανία, Πολωνία και Αυστρία.

Τζο Ρίκερς
Τζο Ρίκερς

Τζο Ρίκερς Υπεύθυνος Ασφάλειας Πληροφοριών

Ο Τζο Ρίκερς υπηρέτησε στην Υπηρεσία Υποβρυχίων του Ναυτικού των ΗΠΑ για περισσότερα από 16 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της μακρόχρονης θητείας, ο Joe τοποθετήθηκε σε τρία διαφορετικά υποβρύχια και συμμετείχε σε επτά περιπολίες βαλλιστικών πυραύλων καθώς και πολλές ειδικές επιχειρήσεις τόσο στον Ατλαντικό όσο και στον Ειρηνικό ωκεανό.

Στόκτον, Καλιφόρνια

Frank Cauthorn
Frank Cauthorn

Frank Cauthorn Μόλυβδος κατασκευής

Ο λοχίας Frank Cauthorn υπηρέτησε στο Σώμα Πεζοναυτών για πέντε χρόνια. Αναπτύχθηκε στο Ιράκ, την Ταϊλάνδη, την Οκινάουα και τις Φιλιππίνες. Είχε βραβευτεί με πολλά μέταλλα και ήταν ακόμη και εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών. Το MOS του ήταν το πυροβολικό και πέτυχε το καθεστώς του επικεφαλής τμήματος στο Twentynine Palms California.

Ντόμινικ Ρουφίνο
Ντόμινικ Ρουφίνο

Ντόμινικ Ρουφίνο Επόπτης αγορών

Ο Dominic Rufino υπηρέτησε στο Σώμα Πεζοναυτών από το 1988 έως το 1992. Αναπτύχθηκε στον Περσικό Κόλπο 1990-1991 για την Επιχείρηση Desert Shield/Storm ως τεχνικός ηλεκτρονικών επικοινωνιών που συντηρούσε και επισκευάζει εξοπλισμό επικοινωνίας.

Η Μονίκ Ζε
Η Μονίκ Ζε

Η Μονίκ Ζε Οδηγός συντήρησης

Η Monique Ze υπηρέτησε συνολικά τέσσερα χρόνια στον αμερικανικό στρατό. Πρώτα, υπηρέτησε δύο, τα οποία περιελάμβαναν ένα σχολικό έτος για το MOS της 31P Microwave Communications Systems Repairer/Maintainer. Μετά βγήκε για τέσσερα χρόνια και επέστρεψε για να υπηρετήσει άλλα δύο. Υπηρέτησε κατά τη διάρκεια της Καταιγίδας της Ερήμου και αποχώρησε ακριβώς πριν από την 11η Σεπτεμβρίου. Οι αρμοδιότητές της περιελάμβαναν τη δημιουργία, συντήρηση και επισκευή εξοπλισμού ραδιοφωνικών και δορυφορικών επικοινωνιών για την εταιρεία της.

Κολόμπους, Οχάιο

Μάικλ Μάλεν
Μάικλ Μάλεν

Μάικλ Μάλεν — Press Operator (Αυτόματα)

Ο λοχίας Michael Mullen υπηρέτησε στο Σώμα Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών από το 1979 έως το 1985 ως μηχανικός αυτοκινήτων/ντίζελ. Υπήρχαν πάρα πολλά εγχειρήματα για να αναφέρουμε.

Marc Mumm
Marc Mumm

Marc Mumm Αντιπρόσωπος πωλήσεων αντιπροσώπου (οικιακό)

Ο λοχίας Marc Mumm υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ για τέσσερα χρόνια. Υπηρέτησε ως Ειδικός Ασφαλείας. Οι αρμοδιότητές του ήταν η ασφάλιση πυρηνικών βομβαρδιστικών Β1 μεταξύ πολλών άλλων καθηκόντων. Υπηρέτησε τη χώρα μας κατά την Επιχείρηση Καταιγίδα της Ερήμου.

Μάρτι Τσέστερ
Μάρτι Τσέστερ

Μάρτι Τσέστερ Τεχνικός Συντήρησης

Ο επικεφαλής τεχνικός ηλεκτρονικών (ETCSS) υπηρέτησε σε πυρηνικά υποβρύχια του Ναυτικού των ΗΠΑ για 20 χρόνια.

Έρικ Χάρντιν
Έρικ Χάρντιν

Έρικ Χάρντιν Τεχνικός Συντήρησης

Ο Έρικ Χάρντιν ήταν τεχνικός του Gunner’s Mate του οποίου η ευθύνη περιελάμβανε την εκτόξευση και τη συντήρηση οπλικών συστημάτων, πυραύλων και βολών πυρηνικού βάθους.

Duane Gardner
Duane Gardner

Duane Gardner Βοηθός Ποιότητας

Ειδικός Στρατός των ΗΠΑ 2011-2016, Αφγανιστάν 2013-2014. Υπηρέτησε ως Ειδικός Πυρομαχικών, του οποίου οι αρμοδιότητες ήταν να εκδίδει, να λαμβάνει, να διατηρεί τον έλεγχο των αποθεμάτων και να καταστρέφει μη επισκευασμένα πυρομαχικά.

Ντέιβιντ Γκρίσομ
Ντέιβιντ Γκρίσομ

Ντέιβιντ Γκρίσομ Ανώτερος Αντιπρόσωπος Πωλήσεων Αντιπροσώπου (Κατοικία)

Ο Ντέιβιντ υπηρέτησε στο Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ από το 1986 έως το 1991. Τοποθετήθηκε έξω από το στρατόπεδο Lejeune, NC, με το 2ο Τάγμα 6ο και 8ο Σύνταγμα Πεζοναυτών, και αναπτύχθηκε στην Ιαπωνία και στην Ευρώπη αρκετές φορές. Υπηρέτησε ως Λοχίας Διμοιρίας πριν απολυθεί τιμητικά.

Τζεφ Τόμας
Τζεφ Τόμας

Τζεφ Τόμας Βοηθός Ποιότητας

Ο Ανώτερος Αρχηγός Τζεφ Τόμας αποσύρθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, ολοκληρώνοντας το λύκειο το 1975. Ενώ υπηρετούσε, τα ταξίδια του τον οδήγησαν σε 12 χώρες της Ασίας και της Μέσης Ανατολής. Υπηρέτησε κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου του 1990. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, υπηρέτησε ως εκπαιδευτής επιβίωσης, εκπαιδευτής στρατοπέδου εκπαίδευσης αιχμαλώτων, εκπαιδευτής κολυμβητών διάσωσης και πολεμιστής αεροσκαφών. Είχε επίσης τα προσόντα ως Ειδικός Πολέμου Αεροπορίας, Ναυτικός Αεροπόρος και Αρχηγός Πληρώματος στο ελικόπτερο H46. Το πρώτο πλοίο στο οποίο αναπτύχθηκε είναι τώρα ένα μουσείο στο Σαν Ντιέγκο, το αεροπλανοφόρο USS Midway.

Μάικλ Παρκ
Μάικλ Παρκ

Μάικλ Παρκς Πατήστε Χειριστής

Επέζησε τιμητικά στον αμερικανικό στρατό για 11 χρόνια. Με τρεις εκδρομές στο εξωτερικό. Απόλαυσα την επιβίωση.

Μπομπ Τζεντίλ
Μπομπ Τζεντίλ

Μπομπ Τζεντίλ Εσωτερικές πωλήσεις

Ηνωμένες Πολιτείες Navy Seabees 1990-1993, με έδρα στο Gulfport, MS.

Ράντι Πένινγκτον
Ράντι Πένινγκτον

Ράντι Πένινγκτον Χειριστής Υλικών

Ο Randy Pennington υπηρέτησε στη 10η Ορεινή Μεραρχία στο Πεζικό και ήταν πιστοποιημένος Αλεξιπτωτιστής. Ο Ράντι υπηρέτησε αμέτρητες αποστολές στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο και υπηρέτησε τέσσερις μήνες στη σύγκρουση στη Σομαλία.

Τζον Μπρουνστ
Τζον Μπρουνστ

Τζον Μπρουνστ Εσωτερικές πωλήσεις

Ο Υπαξιωματικός 2ης Τάξης John Brunst υπηρέτησε στο Ναυτικό από το 1974 έως το 1978 και είναι βετεράνος της εποχής του Βιετνάμ.

Τιμ Κουάνστρομ
Τιμ Κουάνστρομ

Τιμ Κουάνστρομ Αντιπρόσωπος Πωλήσεων Sr

Λοχίας Tim Quanstrom – υπηρέτησε στον στρατό των ΗΠΑ από το 2006 έως το -2012.

Gallatin, Τενεσί

Νιλ Χίκυ
Νιλ Χίκυ

Νιλ Χίκυ – Υπεύθυνος Συντήρησης

Ο Υπαξιωματικός Neil Hickey υπηρέτησε στο Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών από το 1999 έως το 2003 ως Mate Machinist Aviation Machinist σε αεροσκάφη F/A-18 και S3. Υπηρέτησε μια περιοδεία στο αεροπλανοφόρο JFK CV-67 στα ανοικτά των ακτών του Αφγανιστάν κατά τη διάρκεια του αγώνα κατά της τρομοκρατίας.

McKinney, Τέξας

Νέιθαν Μίτσελ
Νέιθαν Μίτσελ

Νέιθαν Μίτσελ — Ανώτερος αποστολέας/παραλήπτης

Ο λοχίας Μίτσελ υπηρέτησε 11 χρόνια στο Σώμα Πεζοναυτών, ως Μηχανικός Μηχανικού Εξοπλισμού.

Τζον Γκραμπς
Τζον Γκραμπς

Τζον Γκραμπς — Αναλυτής Υπηρεσιών Υποστήριξης Πληροφορικής

Ο ειδικός John Grubbs υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό για σχεδόν έξι χρόνια. Ως πυροβολικός του Willy Pete και του HE, προσκολλημένος στο Bravo Btry 4th Battlation 42d Field Artillery. Υπηρέτησε τέσσερις περιοδείες στο Ιράκ, δύο στο Camp Taji και δύο στο JSS Yarmouk στη Βαγδάτη. Κατά την πρώτη του περιοδεία έλαβε ένα σήμα Purple Heart και Combat Action για να το προσθέσει στη συλλογή του με Arcoms και GCM.

Άνταμ Χιλ
Άνταμ Χιλ

Άνταμ Χιλ — Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων Περιοχής

Ο Άνταμ Χιλ υπηρέτησε ως στρατιώτης πεζικού για δύο χρόνια στον στρατό των ΗΠΑ. ήταν μέλος της Παλιάς Φρουράς στο Φορτ Μάγιερ Βιρτζίνια. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Παλιά Φρουρά, συμμετείχε σε τελετές στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον, στον Τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη, σε διάφορες στρατιωτικές παρελάσεις συνταξιοδότησης και στην ορκωμοσία του Προέδρου Τζορτζ Μπους τον Ιανουάριο του 2001.

Taylor Thompson
Taylor Thompson

Taylor Thompson — Αντιπρόσωπος πωλήσεων Associate Dealer (Middle and East Tennessee)

Υπηρέτησε στο ναυτικό των ΗΠΑ για πάνω από έντεκα χρόνια. Πέρασε πέντε χρόνια υπηρεσίας στο USS Wasp, LHD-1 όπου εργάστηκε ως Αντιπρόσωπος Διασφάλισης Ποιότητας. Τα καθήκοντά του περιελάμβαναν εβδομαδιαίες, μηνιαίες και τριμηνιαίες επιθεωρήσεις των κέντρων εργασιών συντήρησης. Η τελευταία του περιοδεία στο καθήκον ήταν στο ηλιόλουστο Σαν Ντιέγκο, συνεργαζόμενος με το Fleet Readiness Center North Island ως επόπτης του κέντρου εργασίας που επισκευάζει τα υδραυλικά εξαρτήματα του H60. Ο Taylor απολύθηκε τιμητικά από την ενεργό δράση στις 27 Ιουνίου 2018.

Δυτικό Σικάγο, οlinois

Ματ Κάμπελ
Ματ Κάμπελ

Ματ Κάμπελ — Τεχνικός Εργαστηρίου Δοκιμών

Airman 1st Class Matt Campbell υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία για τέσσερα χρόνια. Ως τεχνικός καθοδήγησης και ελέγχου, διασφάλισε ότι τα αεροσκάφη KC-10 ήταν έτοιμα για αποστολή για την Επιχείρηση Enduring Freedom.

Λαφαγιέτ, Ιντιάνα

August Mathisrud
August Mathisrud

August Mathisrud Εργαλείο υλοποίησης λογισμικού εκτίμησης

Ο ειδικός August Mathisrud υπηρέτησε στον στρατό των ΗΠΑ από το 1994 έως το 1999 ως τεχνικός αεροηλεκτρονικής που εργαζόταν στα ελικόπτερα CH-47 Chinook, UH-60 Blackhawk, AH-64 Apache, OH-58 Kiowa, AH-1 Cobra και UH-1 Huey. Ως τεχνικός αεροηλεκτρονικής, υπηρέτησε δύο αποστολές στη Βοσνία και δύο αποστολές Προεδρικής Υποστήριξης. Τα κύρια καθήκοντά του ήταν να διατηρεί τα αεροσκάφη σε πλήρη επιχειρησιακή κατάσταση και εκπαιδεύτηκε σε επισκευές ηλεκτρικών, υδραυλικών, λαμαρινών, οπλισμών και σταθμών παραγωγής ενέργειας. Το αγαπημένο του αεροσκάφος ήταν το Chinook λόγω χρησιμότητας και των ειδικών ανθρώπων που εξυπηρετούσε.

Τρόποι βοήθειας βετεράνων

Για όσους ενδιαφέρονται να ανταποδώσουν και να βοηθήσουν τους βετεράνους στην κοινότητά σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να γίνετε εθελοντές. Εάν είστε εργολάβος ή έμπορος, Χτίζοντας σπίτια για ήρωες και Σπίτια για τα στρατεύματά μας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δεξιότητές σας για να βοηθήσει στην κατασκευή σπιτιών για τραυματισμένους βετεράνους. Και οι δύο αυτοί οργανισμοί βοηθούν στην κατασκευή νέων κατοικιών και προσαρμόζουν τα υπάρχοντα σπίτια για βετεράνους με σοβαρούς τραυματισμούς. Μην ανησυχείτε, εάν δεν διαθέτετε τεχνογνωσία στον τομέα των κτιρίων, μπορείτε ακόμα να εμπλακείτε με δωρεές κεφαλαίων, αγαθών και υπηρεσιών ή γης.

Ένα άλλο μη κερδοσκοπικό πρόγραμμα που εστιάζει στην κατασκευή είναι Κράνη στο Hardhats που συνδέει τα εν ενεργεία μέλη στρατιωτικής θητείας, τους βετεράνους, τα μέλη της Εθνικής Φρουράς και τους έφεδρους με επαγγελματική κατάρτιση και ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα μέλη της στρατιωτικής θητείας να επιστρέψουν με επιτυχία στην πολιτική ζωή, προσφέροντας τους τα μέσα για να εξασφαλίσουν μια ποιοτική καριέρα στον κατασκευαστικό κλάδο.

USO Operation Phone Home είναι ένας εξαιρετικός οργανισμός που επιτρέπει στα στρατεύματα να επικοινωνούν και να συνδέονται με αγαπημένα πρόσωπα μέσω δωρεάν πρόσβασης υψηλής ταχύτητας στο Διαδίκτυο και τηλεφωνικών κλήσεων που διατίθενται στα κέντρα εξυπηρέτησης USO. Για μέλη υπηρεσιών σε περιοχές απομακρυσμένης πρόσβασης, το USO προσφέρει δωρεάν προπληρωμένες διεθνείς τηλεφωνικές κάρτες.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες οργανώσεις βετεράνων εδώ.

Αποκάλυψη: Αυτοί οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί δεν συνδέονται με τη Simpson Strong-Tie.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar