Ταξίδι ενός βετεράνου του ναυτικού του Simpson Strong-Te

0
Ταξίδι ενός βετεράνου του ναυτικού του Simpson Strong-Te

Η Sheila Johnson είναι Τεχνική Διευθύντρια Έργων Πληροφορικής στη Simpson Strong-Tie. Για την Ημέρα του Βετεράνου, είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε την ιστορία του ναυτικού της και πώς έφτασε στο Simpson Strong-Tie.

Αξίες, αρχές, περηφάνια, δέσμευση, τιμή, θάρρος, εμπιστοσύνη, οικογένεια και φίλοι, στόχοι, σεβασμός, επιτυχία, ευκαιρίες και διασκέδαση. Η ζωή μου και η υπηρεσία του Ναυτικού μοιράζονται αυτά τα λόγια. Τα περισσότερα από αυτά εμφανίζονται επίσης στις εννέα αρχές επιχειρηματικής δραστηριότητας του Barclay Simpson.

Ως έφηβος που πλησίαζε την ενηλικίωση, συνειδητοποίησα ότι δεν αφιέρωσα αρκετό χρόνο στην προετοιμασία για μια καριέρα. Πήγα σε μια έκθεση σταδιοδρομίας γυμνασίου και όλα τα τμήματα του στρατού ήταν εκεί αναζητώντας ανθρώπους σαν εμένα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, δοκίμαζα, επεξεργαζόμουν και έπειθα τη μαμά μου να υπογράψει την απαλλαγή ηλικίας, ώστε να μπορέσω να φύγω λίγο μετά την αποφοίτησή μου από το γυμνάσιο. Η πραγματικότητα εμφανίστηκε όταν χρειάστηκε να περιμένω μερικούς μήνες για να πάω στη βασική εκπαίδευση γιατί το 1980μικρό υπήρχαν πολύ λιγότερες ευκαιρίες για τις γυναίκες του Ναυτικού από ό,τι για τους άνδρες ομολόγους μας.

Ημέρα Σχολικής Σταδιοδρομίας
Ημέρα Σχολικής Σταδιοδρομίας

Η ενεργός μου υπηρεσία ήταν μόνο τεσσεράμισι χρόνια. Μετά τη βασική εκπαίδευση και το σχολείο για να γίνω Αναλυτής Συστημάτων Ocean, πήγα στην Ουαλία, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υποτίθεται ότι ήταν για δύο χρόνια, αλλά επέκτεινα δύο φορές για να περάσω τέσσερα χρόνια σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη που είχα πάει ποτέ. Το να ζεις σε άλλη χώρα ήταν ένας καταπληκτικός τρόπος για να μάθεις πώς να γίνεις ενήλικας. Όταν δεν ήμουν στη δουλειά κάνοντας αγγελίες για την ανάλυση ήχου του Hunt for Red October, άρχισα να μπαίνω σε παμπ, να περνάω χρόνο ταξιδεύοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ηπειρωτική Ευρώπη και να μεγαλώνω. Γνώρισα τον άντρα μου και είχαμε τον γιο μας εκεί. Επέλεξα να αφήσω την ενεργό υπηρεσία για να διευκολύνω τη νεαρή οικογένειά μας, αλλά έμεινα ως έφεδρος για δεκατέσσερα χρόνια.

Virginia GC
Virginia GC

Ως σύζυγος του ναυτικού και έφεδρος, έζησα με την οικογένειά μου στα δύο άκρα της Βιρτζίνια, στη Νέα Γη του Καναδά, και τελικά στο Ηνωμένο Βασίλειο άλλη μια φορά, όλοι σε υπηρεσία ξηράς. Αυτή τη φορά στην Αγγλία, βρισκόμουν στην Κορνουάλη. Ενώ εκεί, συνεχίσαμε την προσπάθειά μας να εκμεταλλευτούμε την κατάστασή μας για να ταξιδέψουμε και να δούμε ό,τι μπορούσαμε.

GC Brotherhood
GC Brotherhood

Τελικά εγκατασταθήκαμε στο Jacksonville FL. Συνέχισα να είμαι έφεδρος και μπήκα σε μονάδα παράκτιου πολέμου/λιμενικής άμυνας. Αυτό ήταν αρκετά διαφορετικό από τη συνηθισμένη μου ανάλυση νοημοσύνης, αφού φορούσαμε καμώ, πετάγαμε χειροβομβίδες και πυροβολούσαμε πολλά όπλα. Όλα ήταν διασκεδαστικά μέχρι να αλλάξει ο κόσμος μας. Σε λίγο μετά τις 9-11, η μονάδα μου ενεργοποιήθηκε και έλειπα από την οικογένειά μου σε αποστολές ή εκπαίδευση στις ΗΠΑ και την Ισπανία για ενάμιση χρόνο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η οικογένεια χώριζε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Αφού απολύθηκα από την ενεργό δράση, επέστρεψα στον εργοδότη μου για να μάθω ότι ήταν υποχρεωμένοι να με επαναπροσλάβουν μόνο σε «παρόμοια» θέση. Δεν μου άρεσε η «παρόμοια» θέση μου, έτσι άρχισα να ψάχνω για δουλειά.

Terragona Ισπανία
Terragona Ισπανία

Μετά από λίγο και άλλη δουλειά, Simpson Strong-Tie μου πρόσφερε μια θέση στην αποθήκη του Τζάκσονβιλ. Μετά τις αποστολές, δεν φοβήθηκα να είμαι η μόνη γυναίκα στο κατάστημα για έντεκα χρόνια. Όσο ήμουν εκεί, έστελνα ατελείωτες παραγγελίες, διεκπεραίωσα επιστροφές, διευκόλυνα τις εξαγωγές και οτιδήποτε άλλο χρειαζόταν να γίνει. Με υποστήριζαν να είμαι έφεδρος του Πολεμικού Ναυτικού. Στο τέλος της κατάταξής μου, έπρεπε να διαλέξω ποιο δρόμο να ακολουθήσω. Αποφάσισα να αφήσω το Πολεμικό Ναυτικό και να επικεντρωθώ στην πολιτική μου καριέρα. Ήθελα να κάνω περισσότερα με τον Simpson, αλλά το 2008 και η οικονομική ύφεση έβαλαν φραγμό στις αλλαγές μέχρι να ανακάμψει ο οικοδομικός κλάδος. Υπήρχε η ευκαιρία να συμμετάσχω στην ομάδα εσωτερικού ελέγχου ISO της εταιρείας. Αυτό μου επέτρεψε να μάθω για πολλά τμήματα, να επισκεφτώ εγκαταστάσεις και να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους.

Οι πωλήσεις δεν ήταν στο αρχικό μου ραντάρ. Το να ζω στο Τέξας σίγουρα δεν μου ήρθε ποτέ στο μυαλό. Αλλά όταν ήρθε μια ευκαιρία, δεν ήθελα να τη χάσω. Έτσι, πουλήσαμε το σπίτι και μετακομίσαμε στο Χιούστον. Σε τελική ανάλυση, ήμασταν ήδη στο Τζάκσονβιλ περισσότερο από ό,τι ήμασταν ποτέ σε ένα μέρος πριν, οπότε η μετακόμιση σε ένα νέο μέρος ήταν συναρπαστική. Η κατοχή μιας περιοχής πωλήσεων αντιπροσώπου στο Χιούστον ήταν μια πολύ ανταποδοτική κίνηση σταδιοδρομίας με τον Simpson. Αγαπούσα τους πελάτες μου, πίστευα στο προϊόν και μου άρεσε να πουλάω. Ένα από τα καλύτερα σημεία ήταν ότι ήξερα ότι όλοι στην εταιρεία μας έχουν τις ίδιες ευκαιρίες αν προσπαθήσουν πραγματικά.

Η τρέχουσα θέση μου είναι ως project manager για ένα από τα νεότερα τμήματα, το E-Commerce. Παρόλο που βρίσκομαι σε διαφορετικό «σπίτι» των Simpson, εξακολουθεί να είναι μέρος της ίδιας εκτεταμένης οικογένειας. Οι αρχές παραμένουν οι ίδιες: Εστίαση στον πελάτη, εστίαση στους ανθρώπους, όραμα μακράς εμβέλειας, αξιοπρεπής συνεισφορά και ανάληψη κινδύνου. Είχα μερικές στάσεις λεωφορείων στη διαδρομή, αλλά η θητεία μου στο Simpson πρόκειται να ξεπεράσει τη διάρκεια του χρόνου μου στον στρατό. Και το καλύτερο, ακόμα το διασκεδάζω.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar