Σειρά Webinar Builder Solutions: Anchors, Curved Framing, Coiled Straps, Fasteners and Prescriptive Framing

2
Σειρά Webinar Builder Solutions: Anchors, Curved Framing, Coiled Straps, Fasteners and Prescriptive Framing

Θέλετε να μάθετε πώς η Simpson Strong-Tie δημιουργεί λύσεις για οικοδόμους για να σας βοηθήσει να βγουν σπίτια πιο γρήγορα στην αγορά;

Δεδομένου ότι πολλοί από εμάς βασίζονται περισσότερο σε διαδικτυακές λύσεις, έχουμε αναπτύξειδα σειρά webinar οικοδόμων την ανάδειξη νέων καινοτόμων λύσεων προϊόντων που μειώνουν τον χρόνο εργασίας και βοηθούν μειώσει την ευκαιρία για λανθασμένες εγκαταστάσεις, ενώ πληροί τις απαιτήσεις κώδικα.

Οι μηχανικοί μας και οι ειδικοί σε λύσεις προϊόντων έχουν δημιουργήσει πέντε δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για κατασκευαστές που καλύπτουν τα ακόλουθα θέματα:

Εκτός από την προβολή αυτών των λύσεων προϊόντων, κάθε διαδικτυακό σεμινάριο υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να είμαστε ένας πολύτιμος συνεργάτης της επιχείρησής σας. Παρακάτω θα βρείτε μια σύντομη περιγραφή κάθε διαδικτυακού σεμιναρίου και έναν σύνδεσμο για παρακολούθηση.

Σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων Builder Solutions: Σύστημα πλαισίων πύλης Strong-Wall Site-Built

Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο, μάθετε για το σύστημα πλαισίων πύλης που έχει δημιουργηθεί στον ιστότοπο Strong-Wall ως μια εναλλακτική λύση με ενισχυμένους τοίχους για τη διατήρηση στενών πλατών τοίχων.

Συμμετοχή Διευθυντής Τμήματος Αγοράς Ο Τομ ΜακΚλέιν για να μάθει τα οφέλη αυτής της νέας λύσης για τις συνταγογραφικές αγορές. Δείτε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο οικοδόμων εδώ.

Σειρά Webinar Builder Solutions: Strong-Drive SDWC and WSV Screws

Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο, εξηγούμε τα πλεονεκτήματα των Strong-Drive® SDWC TRUSS Screw Truss/Rafter-to-Plate και Stud-to-Plate Connections και της νέας βίδας υποδαπέδου Strong-Drive® WSV.

Γίνετε μέλος του Galen Longley, Senior Product Manager για να μάθετε για τα κυριότερα σημεία αυτών των νέων λύσεων. Δείτε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο οικοδόμων εδώ.

Σειρά Webinar Builder Solutions: CSHP High-Performance Coiled Strap and Pipeline

Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο, μάθετε πώς να βελτιστοποιείτε τη χρήση δομικών ιμάντων με τη νέα γραμμή κουλουριών υψηλής απόδοσης CSHP.

Γίνετε μέλος των διαχειριστών προϊόντων Thom Murphy και Tim Bell καθώς υπογραμμίζουν τα οφέλη αυτής της νέας λύσης προϊόντος.

Παρέχουμε επίσης μια επισκόπηση μιας από τις Λύσεις Λογισμικού Builder — Pipeline. Ο David Carnes, ο Εθνικός μας Διευθυντής Πωλήσεων Τεχνολογίας, συζητά τα πλεονεκτήματα της χρήσης του Pipeline, το οποίο είναι μια λύση λογισμικού λογικής διαχείρισης υλικού και εκτίμησης που βασίζεται στον ιστό και δημιουργήθηκε ειδικά για να βοηθά τους κατασκευαστές κατοικιών να επιλύουν ζητήματα back-office. Δείτε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο οικοδόμων εδώ.

Σειρά Webinar Builder Solutions: Curved Framing Done Better και BIM

Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο, μάθετε πώς να κάνετε το καμπύλο πλαίσιο ευκολότερο και καλύτερο με τα νέα μας Ready Products, λυγισμένα στο χέρι, ψυχρής διαμόρφωσης χαλύβδινων πλαισίων. Ο ανώτερος διευθυντής προϊόντων Clifton Melcher θα τονίσει διάφορα χαρακτηριστικά και οφέλη αυτών των νέων λύσεων.

Θα παρέχουμε επίσης μια επισκόπηση μιας από τις Λύσεις Λογισμικού Builder—μοντελοποίηση πληροφοριών κτιρίου. Ο David Carnes, ο Εθνικός μας Διευθυντής Πωλήσεων Τεχνολογίας, θα συζητήσει τα πλεονεκτήματα της μοντελοποίησης πληροφοριών κτιρίου ή BIM, το οποίο είναι ένα σύστημα συνεργασίας που περιλαμβάνει πολλαπλές τεχνολογίες. Χρησιμοποιείται για να γεφυρώσει τα κενά πληροφοριών που κυμαίνονται από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό μέχρι την αγορά. Δείτε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο οικοδόμων εδώ.

Σειρά Webinar Builder Solutions: Anchors for Residential Construction

Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο, θα εξετάσουμε γιατί και πού χρειάζονται άγκυρες στην κατασκευή κατοικιών, καθώς και θα εξετάσουμε σε βάθος μερικές σημαντικές περιοχές μέσα σε μια οικιστική δομή.

Γίνετε μέλος του Simpson Strong-Tie Αντιπρόεδρος του προγράμματος Builder Nate Johnston μαζί με τον Daniel Bartlett, Senior Field Engineer και JT Babe, Τεχνικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων για να μάθετε για τα σημαντικότερα σημεία αυτών των νέων λύσεων. Δείτε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο οικοδόμων εδώ.

Schreibe einen Kommentar