Πώς η Jackson Lumber & Millwork χρησιμοποίησε το λογισμικό Pipeline LBM από τη Simpson Strong-Tie για να αυξήσει την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα απογείωσης κατά 50 τοις εκατό

2
Πώς η Jackson Lumber & Millwork χρησιμοποίησε το λογισμικό Pipeline LBM από τη Simpson Strong-Tie για να αυξήσει την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα απογείωσης κατά 50 τοις εκατό

Μπορεί η εκτέλεση λογισμικού απογείωσης και η δημιουργία λιστών υλικών για νέα κατασκευαστικά έργα να είναι τόσο διασκεδαστική όσο να παίζεις ένα βιντεοπαιχνίδι; Η εσωτερική ομάδα πωλήσεων στο Jackson Lumber & Millwork σίγουρα φαίνεται να το σκέφτεται. Ο Τζάκσον ιδρύθηκε το 1946 και είναι ένας οικογενειακός έμπορος ξυλείας και οικοδομικών υλικών τρίτης γενιάς που εξυπηρετεί ειδικούς κατασκευαστές σπιτιών, εργολάβους, ανακαινιστές και ιδιοκτήτες κατοικιών στο Μέιν, τη Μασαχουσέτη και το Νιου Χάμσαϊρ.

Ονομάστηκε από το περιοδικό ProSales ως το 2014 Ντίλερ της Χρονιάς, η Jackson δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες της σε όλη τη Νέα Αγγλία ποιοτικά προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις καθημερινά, βασιζόμενος σε ένα αφοσιωμένο προσωπικό που συμμερίζεται τις αξίες της εταιρείας και εξακολουθεί να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας της εταιρείας.

Για χρόνια, αυτό σήμαινε να διατηρούνται τα μολύβια ακονισμένα και τα σετ σχεδίων έργων να οργανώνονται προκειμένου να γίνονται χειροκίνητες απογειώσεις και να δημιουργούνται ακριβείς λίστες υλικών για πελάτες κατασκευαστές. «Όλα έγιναν με τον τρόπο της παλιάς σχολής με ένα φυσικό σύνολο σχεδίων», λέει ο ανώτερος εκτιμητής του Τζάκσον, Τζέισον Φάβερτι, ο οποίος συμμετείχε σε μια ομάδα για τον εντοπισμό και την αξιολόγηση λογισμικού για να βοηθήσει στην αυτοματοποίηση των απογειώσεων, την εκτίμηση και τη δημιουργία τιμολόγησης back-office και κατασκευαστικά έγγραφα.

Στις τέσσερις τοποθεσίες του Jackson Lumber, οι πελάτες μπορούν να είναι αρκετά συγκεκριμένοι σχετικά με τα υλικά που τους αρέσει να χρησιμοποιούν στο εργοτάξιο και οι μεγάλες παραλλαγές στις προτιμήσεις μάρκας και κατασκευής αναγκάζουν τις ομάδες πωλήσεων και εκτίμησης να παλέψουν με έναν τεράστιο κατάλογο SKU για να αποκτήσουν το σωστό προϊόν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Για να συμβαδίζουν με τις τακτικές παραγγελίες πελατών και τις νέες προσφορές επιπλέον, οι εκτιμητές στο Jackson ήθελαν τεχνολογία που να είναι εύκολη στην εκμάθηση, εύκολη στη χρήση και ικανή να συμβαδίζει με την ανάπτυξη της επιχείρησης. «Από τη στιγμή που κατασκευάζαμε αυτή τη συλλογή συστημάτων, θέλαμε να την κάνουμε και μελλοντική απόδειξη, οπότε αν το επόμενο έτος υπάρξει ένας νέος τύπος προϊόντος επένδυσης ή βγει με ένα νέο φράγμα αέρα, μπορούμε εύκολα να το εξηγήσουμε και συνεχίστε να κυλάτε», λέει ο Faverty.

Σχεδιασμένο για να αντλεί δεδομένα από πολλές εφαρμογές σε ένα ενιαίο σύνολο πληροφοριών, το Αγωγός LBM λύση από τη Simpson Strong-Tie υποσχέθηκε να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις της Jackson Lumber και της Millwork. Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ του σχεδιασμού και της εκτίμησης για αυτοματοποιημένες απογειώσεις σε πραγματικό χρόνο, η Pipeline θα μπορούσε να απλοποιήσει τις εκτιμήσεις με λογαριασμούς υλικών για κάθε σχέδιο, ενώ διαχειρίζεται αλλαγές που βασίζονται σε επιλογές και ενημερώνει έγγραφα κατασκευής και δεδομένα back-office.

«Στη Νέα Αγγλία δεν ασχολούμαστε πραγματικά με τη στέγαση αυλών», εξηγεί ο Faverty. «Έτσι, κάθε κτίριο είναι διαφορετικό από κάθε άλλο κτίριο, ακόμη και στον ίδιο δρόμο, και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να λάβουμε υπόψη αυτές τις παραλλαγές και να χρησιμοποιήσουμε μια τεχνολογία για να κάνουμε τη διαδικασία εκτίμησης και απογείωσης συνεπή και αποτελεσματική».

Από την υιοθέτηση του Pipeline πριν από δύο χρόνια, η ομάδα εκτίμησης του Τζάκσον μείωσε τον χρόνο που απαιτείται για την επεξεργασία των απογειώσεων κατά ένα επιβλητικό 50 τοις εκατό, και έχουν επίσης εξαλείψει την ανάγκη για πολλή μη αυτόματη εισαγωγή δεδομένων και διαχείριση μεταξύ φύλλων Excel, PDF και έγγραφα σχεδίου.

Εκεί επανέρχεται η ιδέα «τόσο διασκεδαστικό όσο ένα βιντεοπαιχνίδι». τύπους ενσωματωμένες απευθείας στο λογισμικό.

«Στέλναμε τις προσφορές μας σε εσωτερικές πωλήσεις και εκτύπωναν το αρχείο PDF και πληκτρολογούσαν SKU προϊόντων και ποσότητες προϊόντων. Έτσι, εάν υπάρχουν 200 γραμμές σε μια εκτίμηση, πρέπει να πληκτρολογήσουν 200 γραμμές δεδομένων μόνο για να βγάλουν την προσφορά, για να μην αναφέρουμε τη διόρθωση για λάθη και τυπογραφικά λάθη», λέει ο Faverty. «Με το Pipeline LBM, εισάγουμε την εκτίμηση στο Excel και κάθε γραμμή συμπληρώνεται και κάθε φάση οριοθετείται. Με το πάτημα ενός κουμπιού, φορτώνεται ολόκληρη η εκτίμηση και μπορούμε να επιστρέψουμε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας χωρίς να χρειάζεται να μασήσουμε τον χρόνο πώλησης. Το λατρεύουν απόλυτα.”

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα; Κατεβάστε τη μελέτη περίπτωσης Jackson Lumber & Millwork Pipeline LBM εδώ. Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Simpson Strong-Tie για να βρείτε τη σωστή λύση LBM για την επιχείρησή σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar