Οι προοπτικές του εργατικού δυναμικού των κατασκευών το 2022 και ποιες πρακτικές Covid-19 θα διατηρήσουν οι οικοδόμοι;

0
Οι προοπτικές του εργατικού δυναμικού των κατασκευών το 2022 και ποιες πρακτικές Covid-19 θα διατηρήσουν οι οικοδόμοι;

Τα τελευταία κατασκευαστικά νέα από όλο τον κόσμο…

Ενημερωθείτε για τα μεγαλύτερα νέα που συμβαίνουν στις κατασκευές αυτή την εβδομάδα. Από τις βασικές τάσεις που προβλέπονται ότι θα επηρεάσουν το εργατικό δυναμικό των κατασκευών το 2022 έως το έργο των 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων που διχάζει την Ευρώπη, σας καλύψαμε με όλα τα νέα του κλάδου από όλο τον κόσμο.

Τρεις βασικές εργατικές τάσεις που πρέπει να προσέξετε το 2022

Καθώς η βιομηχανία αναδύεται σιγά σιγά από την παγκόσμια κρίση της πανδημίας, μια άλλη πρόκληση παραμένει ακόμα, η επιδεινούμενη έλλειψη εργατικού δυναμικού που μαστίζει τις κατασκευές για πολλά χρόνια. Πώς οι συζητήσεις για τα εμβόλια και η εισροή χρημάτων για τις υποδομές θα επηρεάσουν τις κατασκευαστικές εργασίες; Ακολουθούν τρεις τάσεις που προβλέπονται ότι θα επηρεάσουν τις προοπτικές εργασίας των κατασκευών το 2022.

Οι οικοδόμοι αποφασίζουν ποιες επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον Covid πρέπει να παραμείνουν και ποιες πρέπει να πάνε

Ένα μεγάλο τμήμα εθνικών κατασκευαστών θα συνεχίσει να επεκτείνει το σταθερό προμηθευτή τους για να συντομεύσει ζητήματα της αλυσίδας εφοδιασμού που οφείλονται στην πανδημία και στις κυμαινόμενες τιμές των υλικών, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την Pro Builder και το Home Innovation Research Labs. Ακολουθούν ορισμένες από τις πρακτικές που σχεδιάζουν να συνεχίσουν οι κατασκευαστές και άλλες που ενδέχεται να σταματήσουν το 2022.

Το Mega Project πολλών δισεκατομμυρίων που χωρίζει την Ευρώπη

Ο Nord Stream 2, ένας νέος αγωγός φυσικού αερίου εξαγωγής που εκτείνεται από τη Ρωσία στην Ευρώπη μέσω της Βαλτικής Θάλασσας και εκτείνεται σε πέντε χώρες, είναι ένας από τους μεγαλύτερους υπεράκτιους αγωγούς στον κόσμο, είναι επίσης ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους. Οι ανησυχίες σχετικά με την υπερβολική εξάρτηση της Ευρώπης από το ρωσικό αέριο προκάλεσε διετή καθυστέρηση στην κατασκευή. Παρακολουθήστε αυτό το συναρπαστικό βίντεο BM1 για να μάθετε πώς ένα κατασκευαστικό έργο μπορεί να επηρεάσει εκατομμύρια ζωές.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar