Μια ημέρα προσφοράς, δέσμευση όλο το χρόνο

0
Μια ημέρα προσφοράς, δέσμευση όλο το χρόνο

Όπως ένας εκπληκτικός αριθμός συμπαικτών μου, δεν είχα καμία εμπειρία κατασκευής ή κατασκευής όταν πήρα συνέντευξη εδώ. Στην πραγματικότητα, δεν είχα καν ακούστηκε του Simpson Strong-Tie πριν μου πουν ότι το τμήμα μάρκετινγκ έψαχνε για ένα πρόγραμμα επεξεργασίας αντιγράφων. Αλλά αφού διάβασα λίγα λόγια για την εταιρεία στον ιστότοπό της και μίλησα με μερικούς από τους υπαλλήλους, κατάλαβα σχεδόν αμέσως ότι θα μπορούσα να είμαι στο σπίτι μου εδώ.

Κάνε ό,τι μπορείς μέρα από το Columbus, OH
Κάνε ό,τι μπορείς μέρα από το Columbus, OH

Ένα από τα πράγματα που θέτει Simpson Strong-Tie εκτός από εταιρεία είναι η στενή της σχέση με τον ιδρυτή της και τις αξίες του. Η επίσημη εταιρεία μας Αξίες λαμβάνονται απευθείας από αυτά Barc Simpson αρθρώνεται στο δικό του Εννέα Αρχές Επιχειρηματικότητας. Μεταξύ αυτών των αξιών είναι οι δεσμεύσεις για εξυπηρέτηση πελατών, ποιοτικά προϊόντα, ανάπτυξη και καινοτομία, καθώς και στους ανθρώπους και τις κοινότητες της εταιρείας. Επομένως, η αρχή #5, Everybody Matters: «Η εταιρεία αξιοποιεί τη συνεισφορά κάθε ατόμου σε κάθε επίπεδο. . . Βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον για να πετύχουμε, δείχνουμε σεβασμό ο ένας στον άλλον». Και η αρχή #8, Επιστροφή:

Η εταιρεία νιώθει υποχρέωση προς το σύστημα και τη χώρα που το γέννησε, καθώς και προς την ανθρωπότητα γενικότερα. . . Όλοι είμαστε συνδεδεμένοι με κάποιο τρόπο και είμαστε όλοι μέρος μιας ευρύτερης κοινότητας. . . Ψάξτε για μικρούς τρόπους για να ανταποδώσετε κάθε μέρα. Βοηθήστε τον πλησίον σας, αφιερώστε χρόνο στους άλλους, κάντε ό,τι μπορείτε.

Habitat for Humanity Build
Habitat for Humanity Build

Τις τελευταίες δεκαετίες, η εταιρεία έχει συνεισφέρει εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και προϊόντα σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς όπως το Habitat for Humanity και ο Ερυθρός Σταυρός, με έμφαση στην προσφορά σε τέσσερις τομείς σχετικούς με την επιχείρησή μας: κατασκευή και επισκευή κατοικιών. ανακούφιση από καταστροφές? ετοιμότητα για καταστροφές και ανθεκτικότητα της κοινότητας· και εκπαίδευση στα οικοδομικά επαγγέλματα (αρχιτεκτονική, δομική μηχανική, εργολαβίες, διαχείριση κατασκευών).

Simpson Strong-Te Blood Drive
Simpson Strong-Te Blood Drive

Η παροχή της εταιρείας δεν περιορίζεται σε καμία περίπτωση σε χρήματα και αγαθά. Η εταιρεία ενθαρρύνει ενεργά και δίνει τη δυνατότητα στους υπαλλήλους να προσφέρουν εθελοντισμό στις κοινότητές τους με τρόπους που θεωρούν σημαντικό. Από τότε που ξεκίνησα να εργάζομαι εδώ το 2014, είχα ήδη την ευκαιρία να συμμετάσχω σε ετήσιες εκδηλώσεις αίματος. Φαγητό δίσκους? Διακοπές παιχνιδιών? καλλιτεχνικές δραστηριότητες με μέλη της Girls Inc. Αρκετές κατασκευές Habitat for Humanity. και αντίστοιχες δωρεές σε τοπικά σχολεία, τον Ερυθρό Σταυρό και εταιρείες όπως π.χ Άμεση ανακούφιση. Οι ευκαιρίες για συνεισφορά είναι πολλαπλές.

Τι κάνουμε για τις διακοπές— Κάθε χρόνο

Κάνε ό,τι μπορείς LOGO ημέρας
Κάνε ό,τι μπορείς LOGO ημέρας

Ο Barc Simpson πέθανε στις 8 Νοεμβρίου 2014, δύο μέρες πριν ξεκινήσω να εργάζομαι εδώ. Το 2016, προς τιμήν του Barc, ο Simpson Strong-Tie εγκαινίασε το «Do What You Can Day», μια ημέρα στις αρχές Νοεμβρίου κατά την οποία οι εργαζόμενοι σε όλη την εταιρεία μπορούσαν να συμμετάσχουν στην παροχή ανταμοιβής στις κοινότητές τους ως ομάδα. Εκείνη την ημέρα, τα υποκαταστήματα Simpson από το Riverside, στην Καλιφόρνια, στο Οντάριο του Καναδά, επιλέγουν μια φιλανθρωπική δραστηριότητα – είτε πρόκειται για τη συσκευασία γευμάτων για αποθήκες τροφίμων, την παράδοση εξοπλισμού και προμηθειών σε τοπικά σχολεία ή τη ζωγραφική τοιχογραφιών για ασθενείς σε νοσοκομεία – που οι εργαζόμενοι μπορούν να προσφέρουν τα χέρια τους σε βάρδιες. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το δικό μας Κάντε ό,τι μπορείτε για την ημέρα εδώ.

Πού πάμε μετά;

Barc Simpson, ιδρυτής της Simpson Strong-Tie
Barc Simpson, ιδρυτής της Simpson Strong-Tie

Όπως ήξερε ο Barc, υπάρχουν πάντα περισσότερα να κάνουμε:

. . . Ανεξάρτητα από την προσωπική μας κατάσταση, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι σε αυτόν τον κόσμο που δεν θα έχουν ποτέ τις ευκαιρίες που είχαμε. Είναι ευθύνη μας να προσεγγίσουμε, με όποιον τρόπο μπορούμε, να υποστηρίξουμε τους άλλους.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις φιλανθρωπικές πολιτικές δωρεών του Simpson Strong-Tie, επισκεφθείτε σελίδα οδηγιών μας. Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος μιας εταιρείας που νοιάζεται για τους ανθρώπους της και το μέλλον τους, ελέγξτε το ρεύμα μας ευκαιρίες καριέρας στο ΜΑΣ και Καναδάς.

Και μην ξεχνάτε να αναζητάτε τρόπους να ανταποδίδετε κάθε μέρα — και κάνε ότι μπορείς!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar