Μήνας Ασφάλειας Κτιρίων 2019: Συνεργασία για να χτίσουμε δυνατά και έξυπνα

0
Μήνας Ασφάλειας Κτιρίων 2019: Συνεργασία για να χτίσουμε δυνατά και έξυπνα

Η Simpson Strong-Tie είναι περήφανη που χορηγεί το Building Safety Month. Αυτή η ετήσια εκδήλωση, η οποία λαμβάνει χώρα ολόκληρο τον Μάιο, έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την ασφάλεια των κτιρίων και όλα όσα περιλαμβάνει. Το Διεθνές Συμβούλιο Κώδικα συνδυάζει επαγγελματίες από τις κοινότητες κατασκευής κτιρίων, σχεδιασμού και ασφάλειας με εταιρείες, κυβερνητικούς φορείς, επαγγελματικές ενώσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για την προώθηση της ασφάλειας των κτιρίων.

Κάθε εβδομάδα του Μήνα Ασφάλειας Κτιρίων είναι αφιερωμένη σε μια διαφορετική πτυχή της ασφάλειας του κτιρίου. Μαζί με το ISO, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτόνων και την APA, ο Simpson Strong-Tie είναι χορηγός της πρώτης εβδομάδας, με θέμα «Προετοιμασία για καταστροφές: Χτίστε δυνατά, χτίστε έξυπνα».

Σύμφωνα με το ICC Building Safety Month δικτυακός τόπος:

«Οι φυσικές καταστροφές αυξάνονται σε σοβαρότητα και συχνότητα. Ο εκ των προτέρων προγραμματισμός για καταστροφικά γεγονότα όπως τυφώνες, πλημμύρες, χιονοθύελλες, ανεμοστρόβιλοι, πυρκαγιές και σεισμοί βοηθά τα άτομα και τις κοινότητες να αυξήσουν την υγεία και την ασφάλεια του πληθυσμού τους κατά τη διάρκεια μιας καταστροφής, προστατεύει την τοπική φορολογική βάση, διασφαλίζει τη συνέχεια των βασικών υπηρεσιών και υποστηρίζει μια ταχύτερη ανάκαμψη μετά από μια καταστροφή».

Ο ιστότοπος προσφέρει πέντε τρόπους για να προστατεύσετε την οικογένειά σας και να βοηθήσετε την κοινότητα.

Η πρώτη εβδομάδα διαρκεί από την 1η Μαΐου έως τις 5 Μαΐου.

Επιπρόσθετοι πόροι:

Αφού γίνετε μαζί μας για την πρώτη εβδομάδα, μπορείτε να συνεχίσετε να μαθαίνετε για την Ασφάλεια Κτιρίων. Ακολουθεί η λίστα των επιπλέον εβδομάδων και θεμάτων.

6-12 Μαΐου: Διασφάλιση ενός ασφαλέστερου μέλλοντος μέσω της κατάρτισης και της εκπαίδευσης

13–19 Μαΐου: Εξασφάλιση καθαρού, άφθονου νερού για όλες τις κοινότητες

20–26 Μαΐου: Επαγγελματίες κατασκευών και ιδιοκτήτες σπιτιού: Συνεργάτες στην ασφάλεια

27–31 Μαΐου: Η επιστήμη και η τεχνολογία πρωτοστατούν

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar