Εμπειρία ασκούμενου μάρκετινγκ στο Simpson Strong-Tie

1
Εμπειρία ασκούμενου μάρκετινγκ στο Simpson Strong-Tie

Γεια σε όλους!! Το όνομά μου είναι Delaney Megahan και είμαι από το Columbus του Οχάιο. Αυτήν τη στιγμή είμαι φοιτητής στο Bowling Green State University και θα γίνω τελειόφοιτος αυτό το επερχόμενο φθινοπωρινό εξάμηνο, ουου χου! Είμαι ειδικευμένος στις επικοινωνίες και εργάζομαι σε διπλό δευτερεύον στη διοίκηση επιχειρήσεων και στην ψυχολογία. Μου δόθηκε η υπέροχη ευκαιρία να ασκηθώ εδώ στο Simpson Strong-Tie στο τμήμα Μάρκετινγκ.

Ίσως αναρωτιέστε τι με οδήγησε στον Simpson; Οι γονείς μου!!! Εξ ου και το επίθετο! Ο μπαμπάς μου, Bill Megahan, είναι περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων. Η μητέρα μου, Kelley Megahan, είναι Senior Compliance Business Analyst. Εργάστηκαν στη Simpson για πολλά χρόνια, οπότε φυσικά μεγάλωσα εξοικειωμένος με το Simpson Strong-Tie και είδα από πρώτο χέρι όλα όσα έχουν να προσφέρουν.

Delaney Headshot
Delaney Headshot

Μεγάλωσα κάνοντας ξεναγήσεις στην αποθήκη του Columbus την ημέρα «Take Your Child to Work Day». Παρευρέθηκα ακόμη και σε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο με τον μπαμπά μου όταν ο Simpson έλαβε το βραβείο „84 Lumber“ το 2012, κάτι που είναι πολύ ωραίο αν με ρωτάτε! Έτσι, όταν συνειδητοποίησα ότι υπήρχε ένα άνοιγμα για πρακτική άσκηση Μάρκετινγκ/Επικοινωνίας, ήμουν εκστασιασμένος. Αφού πήρα τα γούστα του Simpson από τους γονείς μου, ήξερα ότι αυτό ήταν ένα μέρος που ήθελα να ζήσω για τον εαυτό μου και ανυπομονούσα να έχω την ευκαιρία να οικοδομήσω το επαγγελματικό μου δίκτυο και να αποκτήσω αυτές τις πρακτικές εμπειρίες για να αναπτύξω τις δεξιότητές μου στο μάρκετινγκ. Νιώθω σαν να ακολουθώ τα βήματα των γονιών μου, αλλά με τη δική μου ανατροπή, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη.

Αποθήκη στο Columbus, OH
Αποθήκη στο Columbus, OH

Όσο για την επιλογή του μάρκετινγκ, αυτό είναι κάτι που πάντα με ενδιέφερε — είναι μια τόσο δημιουργική βιομηχανία και πραγματικά συνεπάγεται λίγο από τα πάντα. Αυτή η πρακτική άσκηση μου επιτρέπει να βελτιώσω τις ερευνητικές μου δεξιότητες, να γίνω συγγραφέας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να βελτιώσω τις επικοινωνιακές μου δεξιότητες. Αυτό που είναι επίσης ωραίο είναι ότι μου επιτρέπει να χρησιμοποιήσω την πιο δημιουργική πλευρά μου. Με πιέζουν να σκεφτώ έξω από το πλαίσιο για διαφορετικά έργα, είτε βρίσκοντας νέες ιδέες και εφαρμόζοντάς τες είτε βοηθώντας τις ομάδες να βρουν λύσεις. Επίσης, μαθαίνω για τον επιχειρηματικό κόσμο με το μάρκετινγκ, έχω μάθει πώς τρέχει ο Simpson και έχω δει τα μέσα και τα έξω του τμήματος. Αφού εργάστηκα στο τμήμα μάρκετινγκ, νιώθω ότι το μάρκετινγκ συνεχώς εξελίσσεται, υπάρχουν πολλά κινούμενα μέρη και έργα που σας επιτρέπουν να συνεργάζεστε όχι μόνο με τη δική σας ομάδα μάρκετινγκ αλλά και με άλλες ομάδες. Αυτό με βοήθησε να μάθω τι συμβαίνει πραγματικά σε μια καμπάνια μάρκετινγκ και πώς υπάρχει πάντα κάτι νέο να μάθω με κάθε έργο στο οποίο εργάζεστε.

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής μου άσκησης, έχω εργαστεί σε πολλά έργα σε συνεργασία τόσο με την Ομάδα Επικοινωνιών Μάρκετινγκ όσο και, για σύντομο χρονικό διάστημα, με την Ομάδα Ψηφιακής. Βοηθάω την ομάδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με ορισμένες από τις διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων μας, όπως π.χ Pinterest!

Simpson Strong-Te Pinterest Board
Simpson Strong-Te Pinterest Board

Αυτή η πλατφόρμα είναι μια πλατφόρμα που ενημερώνουν και σχεδιάζουν πώς να την αξιοποιήσουν καλύτερα για σκοπούς μάρκετινγκ. Το έργο στο οποίο εργαζόμουν επικεντρώθηκε στο να βρούμε καρφίτσες για μας Έργα DIY: Χρήση προϊόντων Simpson Strong-Tie σανίδα. Αυτές οι καρφίτσες περιλαμβάνουν έργα από άτομα που έχουν εργαστεί σε έργα DIY χρησιμοποιώντας προϊόντα Simpson Strong-Tie και έχουν επίσης επισημάνει το Simpson Strong-Tie. Ο σκοπός αυτού του έργου είναι να βοηθήσει στην τόνωση της αφοσίωσης των καταναλωτών στα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να αναδείξει δημιουργικά έργα DIY που χρησιμοποιούν προϊόντα Simpson Strong-Tie.

DIY Pintrest Board
DIY Pintrest Board

Είχα επίσης την ευκαιρία να συνεργαστώ με την Ομάδα Εσωτερικών Επικοινωνιών και την Ομάδα Ψηφιακών για να βοηθήσω στον επανασχεδιασμό και την οργάνωση ορισμένων από τις σελίδες μας στον ιστότοπο της εταιρείας μας. Αυτά περιλαμβάνουν μας „Διακρίσεις“ σελίδα, μας „Τοποθεσίες“ σελίδα και το „Συμμετοχή στο Habitat για να χτίσουμε ασφαλή, δυνατά σπίτιασελίδα „.

Ιστοσελίδα Habitat
Ιστοσελίδα Habitat

Ο σκοπός αυτού του επανασχεδιασμού είναι να ενημερώσει το υπάρχον περιεχόμενο και να το καταστήσει πιο φιλικό προς τον χρήστη, ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στον ιστότοπο της εταιρείας. Συνολικά, αυτά τα έργα ήταν εξαιρετικές ευκαιρίες για να δούμε πώς λειτουργούν οι διαφορετικές ομάδες μας και να έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε αυτή την πολύτιμη πρακτική εμπειρία που δεν μπορείτε να αποκτήσετε διαβάζοντας σχολικά βιβλία.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της πρακτικής μου, είχα την ευκαιρία να κάνω μια περιήγηση στο γραφείο του Columbus. Θυμάμαι ότι επισκέφτηκα το γραφείο για να δω τους γονείς μου πολλές φορές, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να κάνω μια περιήγηση στην αποθήκη εδώ και χρόνια.

Columbus, OH SST Ρεσεψιόν
Columbus, OH SST Ρεσεψιόν

Η τελευταία φορά που πέρασα ήταν για το «Take Your Child to Work Day» στο δημοτικό σχολείο. Θυμάμαι ότι ήταν αρκετά μεγάλο, αλλά ήταν ΠΟΛΥ μεγαλύτερο από όσο είχα θυμηθεί.

Columbus, OH SST μπροστινή είσοδος
Μπροστινή είσοδος Columbus, OH

Είχα τη χαρά να έχω τον Carl Moore, τη Natalie Parks και την Kayla Wells ως ξεναγούς για το πρωί. Ήταν κορυφαίοι ξεναγοί και με παρουσίασαν πολλά άτομα στην αποθήκη. Είδα επίσης πολλά γνωστά πρόσωπα σε όλη την περιοδεία μου, κάτι που ήταν υπέροχο. Έκανα μέχρι και pit stop στο γραφείο του μπαμπά μου!

Ξεναγός από το Coumbus, OH
Ξεναγός από το Coumbus, OH

Στην περιοδεία, βίωσα μια έντονη αίσθηση της εταιρικής κουλτούρας σε όλο το γραφείο του Columbus. Ένιωσα πολλή υποστήριξη, ενθάρρυνση για να ενδυναμώσω τους άλλους και μια αίσθηση χιούμορ σε όλη τη διάρκεια που κάνει την πολυάσχολη εργάσιμη ημέρα διασκεδαστική. Είναι ένα πολύ φιλόξενο και ανεβαστικό γραφείο. όλοι είναι τόσο ευγενικοί και εργατικοί!!

Αφίσα ομαδικής εργασίας
Αφίσα ομαδικής εργασίας

Οι ξεναγοί μου με καθοδήγησαν στο πώς λειτουργούν πολλά από τα μηχανήματα μας και στην οργάνωση του εργοστασίου. Ήταν πολύ ωραίο να βλέπεις τα παρασκήνια του Simpson Strong-Tie, αυτή τη φορά από την οπτική γωνία ενός μέλους της ομάδας. Είναι ενδιαφέρον το πώς τα πράγματα φαίνονται παρόμοια αλλά διαφορετικά.

Αποθήκη Columbus, OH SST
Αποθήκη Columbus, OH SST

Περιοδεύοντάς το ως ασκούμενος τώρα και όχι ως παιδί υπαλλήλων της εταιρείας, βλέπω το παράρτημα του Columbus με νέα εκτίμηση για όλους τους εργατικούς υπαλλήλους του και τη ζεστή εταιρική του κουλτούρα.

Αίθουσα προπόνησης
Αίθουσα προπόνησης

Έμαθα πάρα πολλά από τον Simpson Strong-Tie και όλους όσους είχα τη χαρά να συνεργαστώ. Πηγαίνοντας σε αυτήν την πρακτική άσκηση, είχα ελάχιστες γνώσεις για την πλευρά του μάρκετινγκ της επιχείρησης, αλλά έχω μάθει τόσα πολλά από όλες τις ομάδες στο Μάρκετινγκ. Ήταν μια διαδικασία ανάπτυξης για μένα, η οποία είναι τόσο συναρπαστική. Αυτή η πρακτική άσκηση έχει θέσει πραγματικά υψηλά τα πρότυπα για τη μελλοντική μου πρακτική άσκηση. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μου από αυτήν την εμπειρία είναι ότι το μάρκετινγκ είναι πραγματικά μια ομαδική προσπάθεια. Στις πολλές συναντήσεις που είχα την ευκαιρία να καθίσω, παρατήρησα ότι κάθε άτομο παίζει ρόλο. Ανυπομονώ να χρησιμοποιήσω τη νέα μου γνώση και εμπειρία στο μέλλον, κάτι που ελπίζω να περιλαμβάνει το να είμαι μέρος του κόσμου του μάρκετινγκ με κάποιο τρόπο. Κάποια συμβουλή που θα ήθελα να δώσω σε μελλοντικούς ασκούμενους ή φοιτητές μάρκετινγκ είναι να εκτιμούν πολύ την ομαδική εργασία, γιατί κάθε άτομο βοηθάει να δημιουργηθεί η ευρύτερη εικόνα. Στην πορεία θα συναντήσετε σπουδαία πρότυπα που θα σας κάνουν να θέλετε να μάθετε περισσότερα και να συμμετέχετε περισσότερο.

Συγγραφέας: Delaney Megahan

Αυτή τη στιγμή είμαι φοιτητής στο Bowling Green State University, με μάθημα Επικοινωνιών και διπλό ελάσσονα στη Διοίκηση και την Ψυχολογία. Δείτε όλες τις αναρτήσεις του Delaney Megahan

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar