Εγώ ουρλιάζω, εσύ ουρλιάζεις, όλοι κραυγάζουμε για παγωτό

2
Εγώ ουρλιάζω, εσύ ουρλιάζεις, όλοι κραυγάζουμε για παγωτό

Τα παγωτά και τα μιλκσέικ είναι μια τέλεια καλοκαιρινή απόλαυση – και ενώ μπορείτε να βρείτε γλυκές κρύες λιχουδιές σε όλη την πόλη – ελάχιστα είναι τόσο μοναδικά και ξεχωριστά όσο αυτό!

Το The Soda Jerk Co Milkshake Bar, το οποίο βρίσκεται στην High Street στο βόρειο Phoenix, είναι ένα ρετρό εμπνευσμένο μιλκσέικ μπαρ που σερβίρει μερικά από τα καλύτερα μιλκσέικ και φλοτέρ παγωτού που θα βρείτε ποτέ. Όταν επισκέπτεστε, μην εκπλαγείτε με τη γραμμή που απλώνεται στο πεζοδρόμιο. Η αναμονή σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Αυτό που κάνει το Soda Jerk Co. τόσο διασκεδαστικό είναι η στοργική φροντίδα που δίνουν στα επιδόρπια τους. Και αυτά δεν είναι άγρια ​​επιδόρπια. Αυτές είναι μπάρες καραμέλας πλήρους μεγέθους πάνω από φρέσκες μπάλες παγωτού με φλιτζάνια με επένδυση σοκολάτας εκπληκτικές παγωμένες λιχουδιές. Σίγουρα αρκετά για να μοιραστούν δύο άτομα, αυτό είναι αν θέλετε. Όσο καλά κι αν είναι όλα, θα θέλετε να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας.

Και αν έχετε τη διάθεση για κάτι λίγο πιο συγκρατημένο, υπάρχουν διαθέσιμα παραδοσιακά σέικ και σουντέ. Υπάρχει επίσης μια καλή σειρά αναψυκτικών που θα σας βοηθήσουν να ξεδιψάσετε από το παγωτό.

Ξεκινώντας από βετεράνους της Disney, το Soda Jerk Co. είναι ένας καταπληκτικός προορισμός για επιδόρπια στο Φοίνιξ. Και εάν εσύ κοιτάξτε αρκετά κοντά, μπορεί να βρείτε κάτι κρυμμένο μέσα, πίσω από μια φαινομενικά κανονική πόρτα κατάψυξης. Φήμες κυκλοφορούν για κάτι που αναφέρεται μόνο ως Λέσχη Νέμεσις. Το Tale λέει ότι είναι ένα κρυφό μέρος, ιδανικό για όταν θέλετε να ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ και να χαλαρώσετε από τα δεινά του κόσμου και θέλετε ένα μικρό δωμάτιο για εσάς και τους πιο στενούς σας φίλους. Και πάλι, είναι μόνο μια φήμη, αλλά μπορεί κανείς να κάνει καλά να το εξετάσει.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar