Είμαστε ακόμα γύρω: Ενημέρωση ιστολογίου κήπου

3
Είμαστε ακόμα γύρω: Ενημέρωση ιστολογίου κήπου

Βάζω στοίχημα ότι νομίζατε ότι ξέχασα το blog!

Το αντίθετο μάλιστα. Ωστόσο, τα πράγματα είναι πραγματικά διαφορετικά στο νοικοκυριό McCann αυτές τις μέρες και αυτές οι αλλαγές εξηγούν την προσωρινή μου απουσία.

Η Haley και ο Levi μετακόμισαν! Ωστόσο, είναι μόνο προσωρινό. Ο γενναίος στρατιώτης μας, ο Λόγκαν, υπηρετεί τη χώρα του στο εξωτερικό. Η Haley και ο Levi μετακόμισαν για να μπορέσουμε να προσφέρουμε κάποια υποστήριξη κατά την ανάπτυξη του Logan. Είναι δύσκολο για την Haley και τον Levi να είναι χωρίς αυτόν, και ήταν μια δύσκολη περίοδος για όλη την οικογένεια.

Έχουν περάσει χρόνια από τότε που είχαμε ένα μικρό παιδί εδώ και ήταν μια προσαρμογή για όλους τους εμπλεκόμενους! Μόλις φτιάξαμε τα δωμάτιά τους και ξεσυσκευάσαμε τα κουτιά (και βάλαμε τόσες πολλές πύλες για μωρά), τότε είχαμε τις διακοπές να αντιμετωπίσουμε. Έμεινα έκπληκτος όταν ανακάλυψα τόσα πολλά πράγματα που νόμιζα ότι ήταν άθραυστα, ήταν όντως ΤΕΛΕΙΩΣ σπασμένα! Ο Levi έχει την ικανότητα να κατευθύνεται κατευθείαν προς το απόλυτο τελευταίο πράγμα που θα θέλαμε να αγγίξει, όπως αυτό το κρυστάλλινο βάζο στο οποίο ήμασταν σίγουροι ότι δεν θα μπορούσε να φτάσει, τα Wallflowers που είναι πολύ διασκεδαστικό να τα πετάμε έξω και δεν μπορώ να ξεχάσω τα συνεχείς χούφτες σκυλοτροφές που αρπάζει τρέχοντας από κοντά μας γελώντας και μασουλώντας! Φώναξε σε Blue Wilderness…προφανώς όχι μόνο οι σκύλοι απολαμβάνουν το φαγητό σας, αλλά και οι γάτες και τα νήπια!

Σχετικά με αυτές τις γάτες: οι νέοι μου συγκάτοικοι ήρθαν επίσης με όχι μία, αλλά ΤΡΕΙΣ γάτες εσωτερικού χώρου! Ήταν καιρός να εξασκήσω αυτό που κηρύττω και να προετοιμάσω τα δεκάδες φυτά μου εσωτερικού χώρου για τον χειμώνα για την οργή του σκάβοντας, του φαγητού, του κακού των γατών! Αυτό σήμαινε να μεταφέρω φορτία βράχων και να τοποθετώ προσεκτικά τα πάντα, ειδικά οτιδήποτε ήταν δυνητικά δηλητηριώδες. Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμη λίγα θύματα, απλώς και μόνο επειδή έχουμε τόσα πολλά φυτά.

Ευτυχώς, έχουν τακτοποιηθεί τώρα και αρχίζουμε να βρίσκουμε μια άνετη ρουτίνα που θα μου δώσει χρόνο να γράψω και να βγάλω όμορφες φωτογραφίες και το πιο σημαντικό, να βγω στην αυλή!

Έχω τόσους πολλούς νέους λαμπτήρες να μιλήσω καθώς φυτρώνουν όλη την άνοιξη. Φύτεψα πάνω από δύο δωδεκάδες διαφορετικά μείγματα από τουλίπες, υάκινθους, νάρκισσους, αλιούμ και άλλα και ανυπομονώ να μοιραστώ την πρόοδό τους μαζί σας! Δούλεψα επίσης σκληρά για να βρω χορηγούς που μπορούν να βοηθήσουν με υλικά κηπουρικής για να κάνουν το blog πιο οικονομικό. Πέρυσι, ξοδέψαμε πολύ περισσότερα από όσα κάναμε για δοκιμαστικά υλικά κήπου, όπως τροποποιήσεις εδάφους, λιπάσματα, δοχεία, χώμα για γλάστρες, εργαλεία, μέχρι τα ίδια τα φυτά.

Μιλάω πολύ περισσότερα από όσα καταφέραμε.

Αυτός δεν είναι τρόπος να διευθύνεις μια επιχείρηση και γι‘ αυτό έκανα ένα βήμα πίσω για να εστιάσω περισσότερο στην επιχειρηματική πτυχή. Είναι ακριβό να μεγαλώνουμε τόσα πολλά όμορφα πράγματα, ώστε να μπορώ να γράψω για την εμπειρία μας με την ανάπτυξη τόσα πολλά όμορφα πράγματα! Το θετικό είναι ότι οι ακόλουθοί μας έχουν αυξηθεί σημαντικά και είμαστε πολύ ευλογημένοι που απολαμβάνουμε τόσους πολλούς επαναλαμβανόμενους επισκέπτες! Ευχαριστούμε όλους όσους μας ακολουθούν και κάνουν check in κατά καιρούς!

Για όσους από εσάς επισκέπτεστε για πρώτη φορά, επιτρέψτε μου να ξανασυστηθούμε. Το όνομά μου είναι Crystal και είμαι μαμά της Haley και γιαγιά του Levi (19 μήνες). Μας αρέσει να ταξιδεύουμε μαζί, εστιάζοντας κυρίως σε ταξίδια στον ωκεανό ή σε ταξίδια που σχετίζονται με τον κήπο. Μας αρέσει να εξερευνούμε κήπους με πεταλούδες, ωδεία, βοτανικούς κήπους και άλλα παρόμοια!

Ενώ λατρεύουμε τα περισσότερα φυτά, αγαπάμε τα εξωτικά και τα τροπικά περισσότερο από όλα, και έχουμε έναν εκτεταμένο δοκιμαστικό κήπο που βρίσκεται στο σπίτι σας πραγματικά, όπου παίζουμε στο χώμα κάθε ευκαιρία που έχουμε! Στην κηπουρική στο Βόρειο Τέξας, μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με διάφορα φυτά που παραδοσιακά αναπτύσσονται σε θερμότερα κλίματα, για να δούμε τι επιτυχία μπορούμε να έχουμε μαζί τους τόσο σε εξωτερικούς χώρους όσο και ως φυτά εσωτερικού χώρου στην ψυχρότερη Ζώνη 7b.

Για αυτόν τον σκοπό, εξακολουθούμε να ψάχνουμε για χορηγό ωδείου, ώστε να μπορούμε να καλλιεργούμε με άνεση εξωτικά όλο το χρόνο και να δώσουμε στο αυτοκίνητό μου τη θέση που του αξίζει στο γκαράζ για άλλη μια φορά και να εξαλείψουμε τυχόν μελλοντικά γατάκια που θα φιλοξενήσουν το σπίτι μου από το να ανατρέψουν τη ζωή μου! Ξέρω ότι είστε εκεί έξω και αν κάποιος από τους αναγνώστες μας έχει σχέση, συνδέστε μια αδερφή! Ψάχνουμε για ένα θερμοκήπιο για να προσθέσουμε στο υπάρχον σπίτι μας, καθώς δεν έχουμε χώρο για ένα θερμοκήπιο από μόνο του, αλλά έχουμε το τέλειο γιγάντιο τσιμεντένιο κατάστρωμα από το πίσω μέρος του σπιτιού μας για ένα θερμοκήπιο. Οποιοδήποτε φυτό που καλλιεργείται στο θερμοκήπιό μας και εμφανίζεται στο ιστολόγιό μας μπορεί να είναι μια διαφήμιση για αυτό το όμορφο μικρό ωδείο και τα κιτ DIY είναι απολύτως αποδεκτά. Λίγη δουλειά δεν σκότωσε ποτέ κανέναν, σωστά;

Εν πάση περιπτώσει, πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται άσκοπα την κηπουρική με τροπικά φυτά και ελπίζουμε να αλλάξουμε γνώμη στη διαδικασία. Αν και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να αναπτυχθούν όλα τα πανέμορφα φυτά που λαχταράτε, πολλά είναι εκπληκτικά ευκολότερα από ό,τι πιστεύετε! Το καλύτερο μέρος της καλλιέργειας αυτών των εξωτικών ομορφιών είναι η δημιουργία της δικής σας τροπικής όασης. Το δεύτερο καλύτερο μέρος είναι να εντυπωσιάσεις τους γείτονές σου! Τον περασμένο χρόνο απολαύσαμε μερικές μπανάνες, αυτιά ελεφάντων και τροπικά φυτά ιβίσκου που συνέχιζαν να στέλνουν τους επισκέπτες με ερωτήσεις. Ένας γείτονας μου είπε ότι με παρακολουθούσε να ξεχειμωνιάσω στον κήπο για να μάθει πώς να κάνει σωστά τα πράγματα, αφού έχω αυτιά ελεφάντων παγκόσμιας κλάσης!

Έχω ψωνίσει σε ΔΕΚΑΔΕΣ διαδικτυακούς βρεφονηπιακούς σταθμούς και ως εκ τούτου, έχω μια μεγάλη λίστα με συστάσεις. Συνεργαζόμαστε μόνο με επωνυμίες ή φυτώρια στα οποία πιστεύουμε. Δεν είναι όλοι οι καλλιεργητές και τα διαδικτυακά φυτώρια ίσοι και έχουμε πάρει πολλά μαθήματα με τον δύσκολο τρόπο. Ορισμένα είναι υπέροχα σε τιμές, άλλα προσφέρουν γρήγορη και προσιτή αποστολή ή ποιοτικά φυτά, και λίγοι τυχεροί προσφέρουν όλα τα παραπάνω. Ωστόσο, εξίσου πολλές είναι απάτες, οπότε μη διστάσετε να απευθυνθείτε για μια λίστα με συστάσεις πριν αγοράσετε!

Ο μικρός Levi Sittin‘ in a Tree

Αυτά είναι όλα από εμένα σήμερα, αλλά θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν (όχι, σοβαρά) με μια θέση κηπουρικής. Συγγνώμη, λάτρεις των ταξιδιών. Δεν προγραμματίζονται ταξίδια αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα!

Παραμένω τριγύρω! Love, Crystal, Haley και Levi

Schreibe einen Kommentar